Hvordan lagre eikenøtter

April 27

Hvordan lagre eikenøtter

I høst slippe eiketrær eikenøtter, som mutteren av treet. Hver acorn inneholder et enkelt frø omsluttet av et hardt cup-formet skall. Innsamling og lagring av eikenøtter gir hjem gartnere og landskapsarbeid amatører mulighet å plante og dyrke eiketrær. Selv om eikenøtter kan plukkes direkte fra treet, er samle dem når de faller raskere.

Instruksjoner

•Samler opp eikenøtter fra treet i høst, eller rake dem i en haug når de faller til bakken. Eikenøtter er klar å plukke fra trær når hetten være lett atskilt fra mutteren. Sett uskadet eikenøtter i en bøtte.

•Test eikenøtter, lagrer bare de som ikke har tegn på insekt skade eller råte. Fyll bøtte med vann og fjerne noen eikenøtter som flyter, som angir fare.

•Plasser eikenøtter i papir dagligvarer poser som inneholder et lett lag av torv bland. La poser litt åpen øverst for å sikre ventilasjon og lagre i et kjølig, fuktig og skyggelagt område. Skriv inn i samling på utsiden av posen.

•Bruk en sprayflaske regelmessig gjennom hele vinterlagring beholde torv blandingen litt fuktig. Plante eikenøtter etter at de har vært lagret i ca 1000 timer i denne delstaten lav temperatur dormancy.