Hvordan lagre Bulk mat kjøp

December 17

Kjøpe mat i bulk koster ofte mindre enn å kjøpe den samme maten Ferdigpakket i familiens størrelse beholdere, men det utgjør også en utfordring for lagring. Hvordan du lagrer din bulk mat gjør forskjellen i holdbarhet og kvaliteten på maten og kan påvirke sikkerheten sin, også. Å vite hvordan å lagre hver av mat for å sikre sikkerhet og bevare kvaliteten er viktig hvis du velger å kjøpe mat i bulk.

Instruksjoner

•Repackage kjøtt i måltid-størrelse pakker, plasser i fryseboks poser og lagre i fryseren med mindre du har tenkt å spise dem innen en dag eller to. Lagringstid avhengig bestemt kjøtt og varierer fra en til to måneder for pølse og pølser til opptil ett år for kylling og biff.

•Lagre tørkede bønner, linser, erter og andre belgfrukter i en lufttett beholder. Mason glass fungerer bra, men forsegle dem tett for å forhindre fuktighet inn glassene. Plasser på et kjølig, tørt sted vekk fra direkte sollys for best resultat.

•Repackage baking forsyninger, som hvetemel, cornmeal eller blander i lufttette beholdere. Plast binger eller bøtter fungerer bra, så lenge de er lufttett. Lagre disse elementer i spiskammeret direkte sollys.

•Freeze bakevarer, for eksempel brød, muffins, cookies og pies i lufttette beholdere. Kvaliteten synker med alderen, men fryse for to til fire måneder uten tap av smak.

•Hold frukt frukt og grønnsaker eller i kjøleskap i inntil to uker, avhengig av frukt. Hvis du vil fryse frisk frukt og grønnsaker, pare og skåret i biter størrelse biter, blanch i kokende vann og fryser opp til ett år. Fryse noen frukt, som bær, sukker sirup og ikke blanch.

•Lagre alle melkeprodukter i fryseren. Smør og margarin beholder smaken og tekstur for opp til ett år, mens oster holde godt for to til fire måneder. Melkeprodukter opprettholde smaken for tredje måned.

Tips og advarsler

  • Holde fryser temperaturen under null grader F. Utah State University forlengelsen kontoret forklarer at noen plastflasker merket som "Kjæledyr" eller "PETE" (ofte funnet på bunnen av flasken) kan brukes trygt å lagre mat, opprinnelige innholdet ble en matvare. Vask og tørk godt før du bruker og forsegle tett for å opprettholde kvalitet og smak.