Hvordan lagre bassenget Solar ringer

January 14

Hvordan lagre bassenget Solar ringer

Utviklet for å beholde varme og pool kjemikalier, basseng solar ringer flyter på overflaten av bassenget, opptrer som en passiv pool varmeovn. Bassenget eiere sted solar ringene i bassenget når bassenget er ikke i bruk, og solar ringene varme vann og trap kjemikalier, forebygge fordampning. Med bruk av solenergi Søn ringer spare bassenger eiere penger på bassenget oppvarming og kjemiske bruk. Men som andre solar dekker for bassenger, må dette fjernes før du kan svømme i bassenget.

Instruksjoner

•Fjern og lagre solenergi ringene på en myk overflate som ikke får direkte sollys. Solar ringene bli skadet når den plasseres i sollys mens ikke i bassenget, eller når den plasseres på en ujevn overflate som bassengkanten betong. Også ta vare ikke for å dra ringene over side av bassenget, som også kan slipemiddel.

•Lay ringene å tørke i et varmt skyggelagt før lagring i lange perioder. Det hindrer veksten av mold og mugg på solenergi ringene.

•Stack ringene flat i en mørk, kjølig sted, for eksempel en hylle i garasjen, for langtidslagring. Ikke stable elementer over bassenget solar ringene å hindre skade.

Tips og advarsler

  • Bruk av lagring vesker solgt av supply selskaper og designet for solenergi bassenget ringer ikke kan godkjennes av solenergi ring produsenten, og kan bli ugyldig.