Hvordan lagre Baler papp

November 25

Hvordan lagre Baler papp

Baling er loven av binding noe med wire eller tau for lagring eller transport. Papp er en vanlig produkter som du kan bale for å gjøre det enklere å oppbevare eller transportere. Baling papp kan spare deg mye plass, men arbeidet avsluttes ikke når du er ferdig baling papp. Du må finne den riktige måten å lagre din papp eller kan råte og blir ubrukelig.

Instruksjoner

•Velg plasseringen der du vil lagre baled papp. Papp baller kan være liten eller stor, så velge en plassering som best suiter størrelsen på din baller. Husk, du kan stable baller eventuelt som vil spare plass.

•Rengjør området skitt eller fuktighet. Skitt kan flekken papp og fuktighet kan skade, gjengi den ubrukelig for alle fremtidige prosjekter.

•Lay ned trepaller innenfor det angitte området for å skape et mellomrom mellom Bart gulv og papp. Dette gir en ekstra bit av beskyttelse mot fuktighet som kan akkumuleres på gulvet.

•Stack baled papp på pallene. Stable baller oppå hverandre, men ikke la dem tårnet over du precariously. Hold hver bunke om 5 eller 6 fot høy slik at hvis de skulle falle, ikke ville de forårsaker alvorlige skader til en fullvoksen voksen.

•Dekk baller kartong med en presenning for å beskytte dem mot fallende fuktighet. Hvis taket ditt fjærer en lekkasje, kan det skade din hele lagerhus av papp.

Tips og advarsler

  • Holde barn fra stabler av Baler papp for sin egen sikkerhet. Det er alltid en sjanse en bAlle kan falle og skade barnet, så negere risikoen ved å holde baller i en "barn-free zone."