Hvordan lagre Aloe Juice blader

September 13

Hvordan lagre Aloe Juice blader

Aloe juice har helbredende egenskaper og helsemessige fordeler som appellerer til mange mennesker. Noen bruker aloe juice for å helbrede mindre kutt eller burns, mens andre bruker aloe juice for å fukte huden. Etter fjerner juice fra en aloe planten, riktig lagre aloe juice blader for senere bruk.

Instruksjoner

•Skjære flere store aloe blader fra anlegget med en skarp kniv. Sever bladene hvor de møter bunnen av anlegget.

•Sett aloe bladene i middels bollen til avløp, sette dem i en 45 graders vinkel. La bladene sitter i 10 minutter.

•Skjære toppen og bunnen ender fra bladene og deretter skjære dem i to på langs. Plasser aloe blad halvdelene på skjærebrett og forsiktig skrape ut innsiden juice/gel med metall skjeen. Trykk bare hardt nok til å fjerne juice/gel, men ikke så hardt at du fjerner latex nærmest det ytre laget av blader.

•Plasser frisk aloe juice i glass eller plast container. For best resultat, bruk et mørkt glass for å holde lys fra å trenge gjennom beholderen, som lys bidrar til forringelse av aloe juice blader.

•Legg 1 dråpe flytende vitamin E og 1 dråpe grapefrukt-frø ekstra for hver 1/4 kopp aloe juice å bevare det naturlig. Bland godt. Aloe juice blader gir de fleste fordelene når det er friskt. Som du lagrer den aloe juicen i kjøleskapet, kan det til slutt bli brune. Legge til vitamin E og grapefrukt seed extract (både naturlige konserveringsmidler) bremser browning prosessen. Disse tilsetningsstoffer er valgfrie, men.

•Dekk beholderen og legg den i kjøleskapet. Lagre aloe juice blader i kjøleskap i inntil ett år.