Hvordan lages spunnet betong?

April 29

Hvordan lages spunnet betong?

Tradisjonelt er betong kolonner gjort med en statisk Støpeprosessen. Betongen er blandet og helles i en sylinder form. Det er da lov å helbrede, og forherde, hvoretter mold er fjernet, noe som resulterer i en solid kolonne. Spunnet betong er en prosess som brukes til å lage hul kjernen, høy styrke stolper, kolonner og rør for arkitektur og Byggteknikk byggeprosjekter. Relativt lett og iboende holdbarheten av betong gjør spunnet betong ideelle for mange byggeprosjekter og i noen tilfeller har erstattet stålrør og kolonner.

Konkret blande

Alle betong er en blanding av sement, vann og ett eller flere aggregater som grus og sand. Ingredienser og kjemikalier kan legges til å endre eller forbedre sluttproduktet. Styrken på betong er underlagt manipulering av antall, kvalitet og sammensetningen av ingrediensene samt produksjonsprosessen. I produksjonen av spunnet betong kreves det en høy styrke betong. Den grunnleggende ingredienser er den samme; produsenter av høy styrke betong har imidlertid proprietære formler som er utviklet og nøye overvåket for kvalitet og konsistens.

Muggsopp

Former for spunnet betong er lenge metall sylindere der pre stresset stål tråder er plassert langs rundt indre omkretsen. Dette er forsterkende ledninger som vil forbli som en del av den interne strukturen til kolonnen i betong. Mold er lukket i hver ende og rutsjebane er plassert på toppen for helle betong i mold.

Prosessen

Høy styrke betongen er helles i horisontalt plassert formen til et nivå forhåndsbestemt gi ferdig veggtykkelse ønsket. Mold fylles ikke helt for å tillate luft plass for hule kjernen. Mold er deretter spunnet i en høy hastighet, flinging betongen mot veggen av mold gjennom sentrifugalkraften. Spinning fortsetter til betongen er tett og kompakt. Fullført kolonnen blir hul og med pre stresset ledningen som var inkludert i mold oppsettet.

Ytterligere spesifikasjoner

Byggherrer, kommuner, arkitekter og ingeniører har spesielle behov som må tas opp for montering, og byggevarer koder. Produsenten av spunnet betong vil hjelpe kunden med å endre formen eller precutting boring åpninger og tilgangspunktene som vil tillate for enkel installasjon eller transport. Spunnet betong er en teknisk prosess kan bygge koder og andre bestemmelser.

Historie

Oppfinnelsen av moderne betong er kreditert til romerne og moderne Portland sement ble oppfunnet i England i 1824 av Joseph Aspdin. En tidlig pamflett Hume Pipe firmaet Australia publisert i 1920 annonserte armert betong rør laget med sentrifugalkraften. Hume brødre sement jern selskapet patentert forsterket spunnet betong i 1910 i australske vanningssystemer.