Hvordan lages bonsaitrær?

November 21

Hvordan lages bonsaitrær?

Bonsai er miniatyr trær som gjøres i samsvar med alle aspekter av en vanlig-treet, unntatt størrelsen miniatyr, gjennom en teknikk av trening for å oppnå en ønsket form og inneholder sin vekst gjennom beskjæring og trimming røttene for å oppnå en balanse mellom topp- og vekst.

Utendørs Bonsai

Utendørs bonsai opprettes fra hardfør eksemplarer av utendørs trær og er ikke ment å holdes inne i mer enn et par dager om gangen. De er ikke dverg versjoner av større trær, men vanlige trær som er opplært til å være inneholdt i en pott, med vekst begrenset til en miniatyr størrelse ved å klemme randen av de største stammen for å stanse oppadgående vekst bushiness.

Innendørs Bonsai

Innendørs bonsai er ikke-hardy trær og busker som er bedre egnet til et innemiljø enn utendørs varianter. De må holdes innendørs i vintermånedene, men de må alternative perioder med innendørs og utendørs eksponering i sommermånedene, som utendørs bonsai.

Gjør Bonsai

Opprette innendørs eller utendørs bonsai på samme måte. Plante en frøplante eller forankret kutte i en 3 - til 3½-tommers gryte. Knip ut voksende punkt på den største stammen når anlegget har nådd ønsket høyde. Repot etter to år. Kuttet av uønskede øverste vekst, og trim røtter å balansere topp- og vekst. Tog av klemming av uønskede vekst i vekstsesongen og forme med stiv bonsai wire. Repot og trim røtter annethvert år.