Hvordan lage Willow te - naturlig heie hormon

November 2

Hvordan lage Willow te - naturlig heie hormon

Willow bark inneholder naturlige rooting kjemikalier som fungerer godt for heie andre planter. Bruke piletre grener gjøre te bruke vanner er den enkleste måten å innlemme naturlige rooting hormon i hagen din.

Instruksjoner

•BEGIN ved å kutte en willow gren fra piletre treet. Det er viktig du ikke bruker "død faller", som er en gren som falt fra treet på sin egen. Grenen må være i live når du klippe det fra piletre treet. Lengden på grenen er avhengig av tykkelsen på grenen og hvor mye te du ønsker å gjøre. En gren 1/2 tommers tykke på det tykkeste punktet og ca 6 fot lang vil gjøre om en kopp willow gren når kuttet opp. Du kan vurdere å bruke opptil tre forskjellige grener, igjen, avhengig av te du ønsker å bruke.

•Bruk en saks, små så eller kniv til å kutte grenen i stykker mellom 3 og 4 inches lang. Dette vil hjelpe for å løslate rooting hormonet fra bark. Sette bitene i et målebeger for å sikre riktig proporsjoner mellom willow grenene og vann til te.

•Sett willow armen stykker i en stor gryte og hell i nok vann til å sikre riktig proporsjoner: en kopp willow gren stykker til en quart vann. Sørg for å dekke potten med lokk. Stek te på middels høy varme i 20 minutter.

•Etter matlaging te i 20 minutter, slå av varmen, men Flytt ikke potten. La potten sitter, fred, i 8 timer eller over natten.

•Ta willow bark te ut av potten og putte den i glass eller plast lagercontainere, eller sette den direkte i en sprayflaske. Lagre rooting hormonet i kjøleskapet opp til to måneder.

•Når du bruker willow bark te for heie planter, husk å fortynne den med like deler vann. Bruk i stedet for vanning innimellom før plantene er etablerte. Enten vann planter forsiktig med det eller bruke det i en sprayflaske.

Tips og advarsler

  • Willow bark te er for planter, ikke for menneskelig konsum.