Hvordan lage Wall tekstur med maling

February 21

Texturizing er en nyttig samling av teknikker for hjem dekoratør. De legger interesse til kjedelig vegger og de kan skjule feil. Det er flere måter å legge til tekstur til vegger med maling. Du kan bruke en kommersiell teksturerte maling, du kan lage dine egne ved å legge til sand latex maling, eller du kan opprette effekten av tekstur visuelt ved å bruke en faux Fullfør teknikk som korning eller dra. En slik behandling er "gni på." Bruk den til å produsere en polert mørke skinn-finish som ser bra ut i hi og spiserom.

Instruksjoner

•Prepare rommet veggene ved å fjerne møbler, beskytter gulvet og reparere noen hull og sprekker.

•Apply en eller to strøk med gulbrun brun latex med pensel eller rull. Dette bør være det letteste av de tre fargene og gir en base for maling effekt. Kontroller at dekningen er fullstendig ugjennomsiktig.

•Mix to andre farger med akryl glasur, følge retningslinjene fra produsenten. DIP en svamp inn midt brown maling glasur og begynne å gni den på veggen som om polering den. La dekning være litt ujevn så noen av basisfargen viser gjennom. Gjør like samtidig.

•Apply mørk rød glasur før den forrige fargen tørker. Gni den inn i brun forlate områder der base og brun showet gjennom. Ta vare med hjørnene; du må kanskje bruke en mindre svamp.

Stå et sted tilbake regelmessig å sjekke dekningen. Det bør være ujevn men konsekvent med grunning glødende gjennom steder.

Tips og advarsler

  • Velg en tørr dag å male, og ikke varme rommet. En fuktig dag vil avta tørketid betraktelig, og et varmt rom vil hastigheten slik at malingen blir ubrukelig.
  • Verve en hjelper for å bruke den første glasuren mens du følger bak med andre. På denne måten kan du fullføre hele rommet på en gang uten å bekymre glasur tørking for fort.
  • Når blander maling og glasur, mål for konsistensen av singel krem. Legge til vann for å tynne løsningen om nødvendig.