Hvordan lage vinduet Clings klynge igjen

October 28

Hvordan lage vinduet Clings klynge igjen

Vinduet henger pryder vinduene av boliger og biler, spre meldinger eller ferie hurrarop med sine lys og levende farger. Over tid, kan ikke et vindu klynge seg som det en gang gjorde, og du kan ha problemer med å holde det festet til et vindu. Når dette skjer, må vinduet henger seg igjen ved å undersøke både overflaten av klynge og glassplaten. Når du fornyer overflatene, bør vinduet klynge seg effektivt igjen.

Instruksjoner

•Fjern klynge fra vinduet og sett det til side et øyeblikk.

•Moisten et papir håndkle med hvit eddik og tørk glassoverflaten med eddik for å rense den. Rengjør hele overflaten med tørkepapir der du vil feste klynge, gjør at du forlater etterlater ingen skjolder på glasset. La glassoverflaten tørke helt.

•Lay vinduet seg flat så baksiden vender opp.. Fukt en annen tørkepapir med vann og bruke denne papirhåndkle til å tørke baksiden av vinduet klynge.

•Plasser vinduet klynge hvor du vil på glass umiddelbart før baksiden av klynge tørker. Glatte den klamre seg over glasset fra sentrum til de ytre utkanten fjerne eventuelle luftbobler. Klynge bør følge nå.

Tips og advarsler

  • Hvis klynge ikke vil bo på glasset, kan det hende at glasset for kaldt. Rengjør glasset med eddik først og deretter så lenge glasset ikke fryser, varme det litt for leder varmen av en hårføner på den i ca 1 minutt. Etter oppvarming glasset litt, bør vinduet klynge følge glasset.