Hvordan lage vinduet behandlinger med kontrasterende stoff

August 20

Hvordan lage vinduet behandlinger med kontrasterende stoff

Alternativene i vinduet behandlinger varierer fra plantasjen skodder å fløyel forheng. Noen slags dekker er ansett som en behandling, så forskjellige måter å dekorere windows er nesten ubegrensede. Bruke kontrastfarger stoff, fargen eller tekstur som står i kontrast, er det enkelt å lage en utradisjonell dekorere uttalelse. Start med disse ideene vinduet behandlinger med kontrasterende stoff og la fantasien være din guide for fremtidige prosjekter.

Instruksjoner

•Bruk en kaféstil gardinen og valence. Den gardiner fargen og valence en annen. Eller bruk en tunge stoff gardiner og en ren stoff for valence.

•Hang gulv-lengde forheng av en farge på tradisjonelle gardinstenger eller traversering stenger. Henge vinduet lengde gardinene i en annen farge eller struktur på våren stang inne vindu casement.

•Sew gardin paneler med horisontale bånd av forskjellige farger eller tekstur stoff. Alternative en tunge stoff med en ren eller bomull med en silke.

Kjøp en lengde på burlap lenge nok til å gjøre to gardiner. Gjør et mønster i burlap ved å trekke vannrette trådene etterlater loddrett trådene. Sy blonder, rickrack, strimler av stoff eller kant øverst og nederst på hver for å holde trådene på plass.

•Opprett gardiner fra vertikale båndene av stoff. Bruke kontrastfarger eller små forskjeller i tekstur.

•Decorate et barns rom eller et rom med sett med gardiner der hvert panel er en annen farge. Kjøpe eller sy to matchende sett og bruke ett panel fra hvert sett på hvert vindu.