Hvordan lage Vinca vinstokkene vokser innendørs

August 16

Hvordan lage Vinca vinstokkene vokser innendørs

Vinca produserer blomstrende vinstokker som krever varme temperaturer og sollys forbli sunt og produktivt. Planten vokser som en utendørs årlig i de fleste klima, eller du kan beholde det innendørs som en houseplant vinteren eller året rundt. Økende vinca innendørs vellykket krever leverer planter med lignende forhold til dem de krever for frodige utendørs vekst. Plantene krever også støtte og beskjæring så deres lang vinstokker ikke bli overgrodd og anlegget er full.

Instruksjoner

•Plant din vinca i en 6 - til 8-tommers diameter pott som har minst én drenering hullet. Vann potting jord før planting til jord er jevnt fuktig og overflødig vann renner fra drenering hullet i potten. Plante i vinca på samme dybde det vokste i sin frøplante potten eller ute i blomsterbedet.

•Still potten i et vindu som mottar full sol hele dagen. Anlegget skal motta minst seks timer med sol daglig i løpet av kortere dager på vinteren.

•Pinch tilbake spissen av hver stamme til øverste bud. Dette oppmuntrer bushier vekst og kortere vinstokker. Knip tilbake tips våren når ny vekst begynner, og igjen i midtsommer å holde anlegget kompakt.

•Et din vinca når jord i toppen 2 inches av potten begynner å miste fuktighet, men før det tørker helt. Vinca holdt innendørs vanligvis krever vanning hver fem til ti dager.

•Fertilize anlegget en gang i måneden med et vannløselig balansert gjødsel i våren og sommeren. Bruk hvor gjødsel rettet på pakken for størrelsen på potten du bruker.

•Plasser din potted vinca utendørs om sommeren hvis ønskelig. Fastsatt etter de siste vår frost og bringe den tilbake innendørs på høsten før første forventet frost.

Tips og advarsler

  • Plante vinca i hengende kurver så vinrankene kan trail over sidene. Du kan også trene vinca å vokse opp et kort spill plassert inne i en blomsterpotte.
  • Vinca kan ikke tolerere kalde temperaturer. Keep anlegget fra trekkfulle dører og Vinduer for å unngå skade på kalde vinteren.