Hvordan lage utsiden hjørnet kutter med et spisst så

September 17

En ytre hjørne er en som stikker utover med poenget med vinkelen på utsiden. Når du klippe trim eller molding er det viktig at du kutte vinkelen riktig for å ha en god passform og konstant flyt av mønster til tre. Du kan gjøre utenfor kutt med et spisst så å øke hastighet og effektivitet på kuttet.

Instruksjoner

•Measure vinkelen du klippe. De fleste av vinkler for hjørner måtte være 90 grader, men i eldre boliger i særdeleshet, som ikke kanskje er tilfelle. Før du klippe utsiden hjørnet med spisst sagen, må du kontrollere at du har riktig vinkel. Bruke en justerbar skråkant eller justerbar T skrånet for å måle. Alltid måle to ganger, kuttet en gang.

•Kontroller høyden på brettet. Du må kanskje justere spisst så, men mye av tiden du ikke trenger å for base molding siden foten tendens til å være høyere. Hvis bladet er for liten til å kutte helt gjennom, justere skråkant og kuttet vinkelen med styret ligger flatt.

•Divide vinkelen i halvparten. Vinkelen på kuttet er laget av to like sider. Justere skråkant eller mitra til en halv bredden på vinkelen og kuttet hvert bord etter disse målene.

•Sett styret med baksiden flatt på overflaten for utenfor kutt med spisst så justeringen av skråkant. Angi styret som det ville se på veggen hvis du kan justere gjæring.

•Gi så gjennom styret. Kontroller at du venter til så stopper før du fjerner bladet. Hvis du ikke vil det kick stykke ut, opprette et prosjektil.

•Posisjoner styret med den andre siden før du klippe. Du må snu styret i motsatt retning å gjøre riktige kutt. Kontroller at vinkelen du klippe passer til det første brettet og match molding design.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller hele tiden når du klippe styrene eller trimme.