Hvordan lage utklipp med grønne gigantiske tuja

August 26

Hvordan lage utklipp med grønne gigantiske tuja

"Green Giant" tuja er en raskt voksende som når høyder på 50 feet eller mer. Også kjent som bartrær "Green Giant", dette evergreen vokser så mye som 5 fot per år og opprettholder en smal spredning. For en levende personvern gjerde, den "Green Giant" tuja gjør godt. Legge til et par ekstra av disse bartre landskapet gjennom vegetative forplantning, eller stamme borekaks. Du kan gjøre utklipp med "Green Giant" tuja våren, høst og vinter. "Green Giant" er ikke patentert eller varemerkebeskyttet, og noen kan overføre disse bartre.

Instruksjoner

•Bruk en skarp kniv eller beskjæringssakser å gjøre de "Green Giant" tuja utklipp. Kontrollere grenen etter healthiness. Kutt i 45-graders vinkel, 6 til 8 inches under stilk spissen.

•Samler opp semi hardvedgulv og løvtre gresset i våren før ny vekst begynner eller i høst og vinter. Samle Gran borekaks i sommer. Holde borekaks i vann før du kan behandle dem.

•Strip bladene fra bunnen av tuja utklipp ved gripende spissen av kutte med en hånd og trekke tommelen og pekefingeren på den andre hånden ned lengden på stammen. Lett skrap på bunnen tommer av eksponert stammen med en skarp kniv til å lage en liten såret for anlegget å danne en ufølsom.

•Fyll en planter med en bakteriefri potting blanding laget av 1/2 perlitt og 1/2 torv mose. Fukt litt med destillert vann til blandingen forlater dine hender fuktig men ikke dryppende. POKE hull i et ensartet mønster i potting blanding med en dibble eller blyant. Holde hull minst tre inches fra hverandre.

• Rist en SS. pulverisert heie sammensatte på et papir plate. Forsegle beholderen og sett det til side å holde sammensatte frisk og fri for sykdom eller fuktighet. Dypp eksempel magasinutklipp i den sammensatte og plassere hullene preformed. Fast jorden rundt borekaks.

•Dekk borekaks med plastfolie og plass i et varmt lys. Hvis det er vinteren, bruke bunnen varme med varme mat. Ventilere hver dag en time å mold vokser på borekaks. Holde jorda fuktig, men ikke gjennomvåt.

•Transplant borekaks til en annen pott når en sunn rotsystem utvikler. Holde i potten til den nye "Green Giant" tuja er minst en fot høy. Plante i hagen i løpet av våren eller sommeren så det blir etablert før vinteren.