Hvordan lage utenfor trapper Tryggere for eldre

April 26

Faller på trapper kan være et mareritt i alle aldre, men det er en spesiell bekymring for eldre. Den gode nyheten er at det er enkelt å forbedre sikkerhetsfunksjoner for å redusere risikoen for fall. Mange gjør sine innendørs trapper er i god form, men de glemmer om utenfor trappen. De fleste begrepene som sikkerhet er den samme for innendørs og ut: forbedre belysning, reparerer skader og øke trinn synlighet og trekkraft.

Instruksjoner

Hvordan lage utenfor trapper Tryggere for eldre

•Hire elektriker eller kvalifisert altmuligmann øke belysning i utendørs trapp området. Du bør ha tilstrekkelig belysning se kanten av hvert trinn når du stige og stige. Plasser lysarmaturer å redusere skyggene, og bruk den høyeste effekten tillatte.

•Kontroller at trappen er selv og i god form. Reparere eller erstatte skadede, løse eller utslitt ned områder, og kontroller at ingen spiker stikker.

•Paint kantene av trinnene med en farge som står i kontrast med resten av trappen. Hvis noen av trinnene er forskjellig fra de andre merke seg (høyere, lavere, bredere eller smalere), dette trinnet med en annen farge.

•Reduser slitasjen sjansen på gli legge til slipende strimler eller gummi trapp løpebaner. Du kan også finne dekk maling det har en grov tekstur.

Tips og advarsler

  • Du kan elske blomsterpotter og statuer, men du kan fjerne dem fra utendørs trappen hvis de presenterer en tripping fare.
  • Pensjonister kan grep utendørs rekkverk for å holde balansen. Kontroller at det er i god form og splinter gratis. Hvis det er ingen rekkverk, har en lagt.