Hvordan lage utendørs trappen av heltre

February 12

Hvordan lage utendørs trappen av heltre

Bygningen med heltre er et flott alternativ for de som har råd til det. Holdbarheten av massivt tre strukturer kan ikke matchet av dem med åpne rammer og den generelle utseende og attraktivitet heltre nær et hjem er det et flott tillegg til eventuelle verftet. Bygge utendørs trappen av solid tre gjør bestemt mening hvis du har tilgang til et lager av solid tre innlegg eller bjelker, som gamle behandlet landskapsarbeid bjelker. Alle størrelser av solid tømmer vil gjøre, men jo større bjelker mindre vedlegget som må gjøres.

Instruksjoner

•Coat hver av bjelkene skal brukes med værbestandig fugemasse, bruk tetningsmasse med selv, glatt strøk. La tetningsmasse tørke i to timer, så en ekstra lag ved hjelp av samme prosess. Utføre fire minst å beskytte disse bjelker mot råte.

•Arrange bjelker som de vil til slutt bli installert, utforme det nederste laget som det største laget, og deretter et mindre lag over det, og fortsetter til den når den øvre overflaten. Gjør antall bjelker i det nederste laget lik antall trinn, med hvert lag blir en bjelke kortere. Doble bjelker på hvert nivå om nødvendig slik at trinnene er ca 10 inches i dybden fra foran til bak av 6 inches høy. Juster disse dimensjonene til prosjektet og materialer. Noter nummeret bjelker i hver rad, eller ta et bilde om nødvendig.

•Fjern alle bjelker bortsett fra nederste rad. Skille disse bjelker av noen inches og bore matchende hullene i overflater som berører hverandre, avstand hullene hver 2 fot eller så. Sette en pinne i en av disse hullene, og trykk deretter bjelker sammen for å kontrollere at hjelmen passer. Separate bjelker igjen og bruke trelim i hver ende av hver pinne. Flytte den første raden i bjelker. Bruke tetninger mellom bjelker i alle sprekker.

•Sett den andre raden i bjelker over først, og gjentar fremgangsmåten knytte den andre raden i bjelker til hverandre med limt pinnene. Løft den andre raden av første og bore hull mellom første og andre rader på samme måte, feste dem med pinnene. Bruke fuger området mellom radene før knytte dem sammen. Gjenta denne prosessen for å knytte resten av radene sammen.

•Squirt ekstra caulking i trappen der det er hull eller mellomrom.

Tips og advarsler

  • Tetninger kan være unngikk hvis et mer naturlig sluttprodukt.
  • Beregne antall bjelker nødvendig ved å ta høyden på trappen og dele to å få antall trinn. Bruke dette nummeret av bjelker i det nederste laget, så trekke for neste lag og så videre. Legge opp alle bjelker fra forskjellige lag å få din nummeret. Eksempel: En tre-fots høyde kan være seks trapper. Seks bjelker på bunnen pluss fem på neste nivå pluss fire pluss tre pluss to pluss en er lik 21 bjelker.