Hvordan lage utendørs Survival Kit

June 2

Hvordan lage utendørs Survival Kit

Utendørs overlevelse kits er et godt element å holde i hjemlandet i tilfelle kriser. Du vet aldri når en tornado, orkan eller andre naturkatastrofer vil skje som vil tvinge deg til å forlate hjemmet uten tid til å forberede. Du kan kjøpe en utendørs survival kit, eller lage din egen. Hvis du gjør din egen, må det alle nødvendigheter mat, klær og husly i minst tre dager. Du bør holde en liten nødutstyr hjemme for katastrofer hele tiden og restock det regelmessig.

Instruksjoner

Kjøp en ryggsekk. Kontroller at det du har mange utenfor lommer.

•Plasser kompass i ryggen pack, i tilfelle du må reise uten bil.

•Plasser duct tape i ryggsekken. Den kan brukes til å reparere nesten alt.

•Purchase en opptrekkbare lommelykt og radio, og plassere dem i sekken. Denne måten du vant & rsquo; t trenger å bekymre deg om batterier.

•Legg to lett 10-fots ved 12-fots tarps, sterk tau og fire teltplugger gjøre husly. Hvis du trenger å gjøre husly, knytte ene enden av tauet til et tre ca 3 fot over bakken. Brette presenning i halv, så du har en 5 - av 12-fots rektangel. Det bør være en nagle med et hull i bretten på begge 5-fots sidene. Skyv tau gjennom hullet fra toppen, og dra i tau gjennom brettet tarp. Dra tauet ut gjennom klinke på den andre siden å opprettholde fold. Binde den til et annet tre minst 15 fot fra det første treet. Tie det 3 fot over bakken. Tarp bør fortsatt holde rektangelfigurene, med bunnkantene berøre bakken. Dra sidene ut en trekant og hammer i bakken. Plass den andre tarp på bakken inne i teltet å sove på. Bruke folie tepper for varme eller for å dekke de åpne sidene av teltet.

•Pack matlaging og spise kasseroller. Disse inkluderer en liten pott, skjeer, gafler, plater, sammenleggbare boller og en skarp kniv av kvalitet tilstrekkelig for bruk i å drepe og klargjøre fisk og småvilt for matlaging.

•Pack vann og lette, nonperishable mat. Federal Emergency Management Agency (fema.gov) anbefaler mat og vann å vare i minst tre dager. Det kreves minst en gallon av vann per person per dag, og FEMA sier veldig varmt vær kan doble kravet.

•Pack viktig personlig pleie produkter. Toalettpapir, såpe, hånd sanitizer og sammenleggbare spade er nødvendigheter. Spade er å grave et hull for et toalett. Hvis du don & rsquo; t har tilgang til vann, må du bruke hånd sanitizer for å vaske hendene.

•Pack søppel poser og zip-lock poser for bruk som lagring av mat og få vann. Du kan få vann ved å plassere en pose rundt et tre lem med blader og binde et lite stykke fiske ledningen rundt. La den være der over natten, og i morgen en liten mengde vann som er trygt å drikke har samlet i posen. Kontroller at du ikke plasserer posen rundt en giftig plante.

•Plasser fiske kroker og fiske wire i ryggsekken.

•Pack sy nåler og tråd. Klær kan bli revet og må reparere.

•Pack en fullt utstyrt medisinsk utstyr. Sted bandasjer, antibiotika salve, brenne sårsalve, gasbind, antihistaminer, kaldt medisiner, Paracetamol, ibuprofen, aspirin, p, tråden og en uke igjen av andre medisiner du trenger. Alltid pakke ekstra medisinering. Det er bedre å ha mer enn du trenger, snarere enn ikke nok. Se webområdet FEMA å holde tritt med sine anbefalinger for medisinsk kit.

•Plasser en endring av klær i ryggsekken. Du må ha en endring av klær å andre settet blir vasket.