Hvordan lage utendørs Patio gardiner

October 31

Hvordan lage utendørs Patio gardiner

Din utendørs mellomrom kan være magisk transformert ved henging gardiner utenfor. Ikke bare har de legge til farge og interesse, men også bidra med skygge også. Utendørs gardiner kan være dyrt hvis du har egendefinerte rekkefølgen. Her er hvordan å gjøre dem selv med minimal tid og innsats.

Instruksjoner

•Installer gardinstenger som ikke vil rust. Den enkleste måten å sette opp gardiner hvert år (Hvis du bor i et klima som har snø om vinteren) er å finne rust-fritt stenger kan du la opp hele året. Installere stenger først, deretter måle etter at du har dem.

•Measure avstanden fra stangen til gulvet (eller der du vil at bunnen av det drapere å henge.) Multipliser det nummeret med to. Deretter legge til tre tommer for hemming. Dette nummeret blir lengden av stoffet du trenger.

•Nå, mål vidden over gardin stang. Legge til tre tommer for hemming. Dette er bredden av stoffet du trenger. Dekorere stoffet ofte kommer 60 inches over. Hvis du er nær 60 inches, er det lurt å bruke denne bredde og bare gjeng opp stoffet slik at det passer på stangen.

•Purchase utendørs kvalitet stoff. Denne type materiale er tyngre og laget for å tåle det utendørs Component. Bruke ekstra sterk tråden og p (laget for sy jeans) for å holde seg til tykkere, utendørs stoff.

•Når du har stoffet kutt til lengden du trenger, Brett kantene og jern ned. Hver kant bør kastet omtrent en tomme. Sy kantene på plass, gjør en lang hem hele lengden av hver side av materialet.

•Start stoffet genseren. (Med høyre side mot sammen.) PIN på plass, og sy fra toppen og ned en tommer og en halv. Gjør samme på den andre siden. Deretter sy over toppen. Sikre din tråd, og slutten av.

•Measure tre inches ned fra sluttpunktet der du slapp. Sy en kant og opp den andre. Du akkurat har opprettet "hull" som du vil plassere gjennom stangen. Slå stoff genseren ved å dra gjennom hullet. Når stoffet er høyre side ut, jern ned kanten av "hullet". (Du trenger ikke å sy disse som de vil ligge flatt.)

• Din gardin er fullført! Sett stangen gjennom hull og henger. Hvis du vil, kan du opprette en sash med ekstra materiale. Knyt rundt gardin.