Hvordan lage utendørs kinesiske lykter

September 15

Hvordan lage utendørs kinesiske lykter

I Kina, 15 første lunar måneden i året er feiret som kinesisk Lyktfestival og sammenfaller med utseendet på fullmåne. Ifølge kinesiske tradisjonen bør fullmånen ledsages av tusenvis av fargerik lanterns henger ute for å ytterligere lyse natten. Familier bruke anledningen til å samle og feire. Parker i Kina er fylt med lys lykt lyset. Gjøre disse fargerike papiret lanterns å lyse opp din egen utendørs samlinger på dekk eller uteplass.

Instruksjoner

•Få dekorasjon eller bildet på farget papir med de fargede markørene. Bruk bøker med kinesiske bokstaver eller bilder for å få ides for å dekorere lyktene. Papiret vil bli kastet i halvparten lengderetningen for lykten, så tenk på dette når du gjør dekorasjoner.

•Falsing papiret i halvparten lengderetningen og mark med linjalen og blyant linjer for 1/2-inch kutt langs brettet kanten på 1/2-inch intervaller. Kuttet linjene.

•Unfold papiret og rull den i et rør forme lengdemål. Bånd øverst og nederst endene av røret lukket.

•Skjære en seks-tommers lang og 2-tommers bred stripe med papir og tape den på innsiden toppen av lykta for et håndtak. Henge lanternen over et lys på strengen av lys. Fortsett å gjøre flere lanterner å dekke alle lysene på strengen.