Hvordan lage utendørs ildsted

October 27

Bygge din egen utendørs ildsted gir deg og din familie et praktisk og privat sted å ha din egen bål. I kaldt klima gir brannen verdifull varme. I varmere områder, kan brann pit være et avslappende sted å henge ut med venner og toast marshmallows. En brann gropen kan bygges uten dyre materiale, et gjøre det selv prosjekt.

Instruksjoner

•Velg en plassering som ikke er i nærheten av noen bygninger eller trær. Du brann gropen å være langt nok unna at en bortkommen gnist ikke kan angi noe i brann. For maksimal sikkerhet, kan du bygge din utendørs ildsted i et område som kan nås med en hageslange å slukke alle gnister som flyr ut. Før graving, kontrollere at det er ingen kabler eller ledninger som kjører under din valgt plasseringen.

•Hammer en eierandel i midten av brann pit stedet. Knytte en to-fots lang streng med en stor spiker eller pinne på slutten av den. Bruke spiker eller pinne til å klø en sirkel i bakken, deretter Merk denne grensen med spraymaling. Hvis du ikke har maling, vil bakervarer mel eller kritt også fungere.

•Bruk din spade til å grave i merkede sirkelen å fjerne alle skitt og gress. Hullet skal være ca en fot dyp. Grave dypere hull i brann pit. Denne andre hullet bør være rundt åtte inches torget og en fot dypt.

•Linje på innsiden av ild gropen med et par inches av grus, inkludert hullet i gropen. Bruk grus nivå ut i bunnen av din brann pit hvis bakken er skrånet. Du gropen være nivå slik at din brensel ikke vil skyve til side som det brenner. Grus legger lufting og avløp til bunnen av gropen.

•Dekk grus med et par inches av sand. Dette beskytter bakken under fra en brennende glørne som ville ha glidd gjennom grus.

•Stack betong blokker rundt omkretsen av ild gropen. Bruk ikke lim eller mørtel stable blokker. Brannen kan smelte lim. slike og lage giftige gasser eller forårsake blokkene til å kollapse.

Tips og advarsler

  • Kontakt lokale bygningen koden å sikre bakgård brann groper er tillatt. Områder med dårlig luftkvalitet tillater ikke peiser. La minst to fot plass når sitter rundt bålet å forsikre ingen gnister vil treffe du eller stolen. En bøtte med vann eller en hageslange i nærheten til enhver tid når du holde brenner en brann. Slukke alle brennende glørne når du er ferdig for natten.