Hvordan lage utendørs fontene baser

April 25

Hvordan lage utendørs fontene baser

Gjør et utendørs vannfontenen kan være mye moro. Det kan også legge til elementer av stil, kreativitet og eleganse. Mulighetene er uendelige fontener og fontener kan være svært forskjellige. For å begynne, kan du velge en leakproof base som ikke vil rust. Hvis det blir synlig, vil du også knytte det til resten av fontenen.

Instruksjoner

Hvordan lage utendørs fontene baser

•Velg materiale for din base. Noe som ikke vil rust og leakproof er akseptabelt. Eksempler inkluderer glass, keramikk, plast, keramiske, stein eller sement. Det må være dypt nok til å huse minst 5 tommer og en pumpe som leverer ønsket flyten i henhold til høyden av fontenen din. Et annet alternativ for en base er å grave en grop eller hull og sette inn en plastbeholder eller bassenget i det og har alt under jorden. Bruk gjengede kobber rør og en større pumpe for dette.

•Sett rør eller kobber røret slik angitt for størrelse pumpe. Plass den i basen; du vil kanskje vekten det ned ved hjelp av steiner. Dekk med vann, koble pumpen og slå den på å kontrollere fungerer riktig. Legg steiner og planter til basen eller bygge den opp eller ut så langt som du liker. Avhengig av pumpe og om du plasserer den i bakken, kan du bruke grus i bunnen under pumpen som filter. Det er ikke nødvendig når du gjør en mindre fontene.

Kjøp nok rør eller rør å bære vann til ønsket destinasjon. Hvis planen for din utendørs fontene er mer involvert, og du har tenkt å ha en større eller mer forseggjort fontene, kan du også kreve en noe større pumpe. Når du er ferdig med din fontene, justere vannet ved å aktivere ventilen pumpen.

Tips og advarsler

  • Nedihullspumper er tilgjengelige i en rekke steder. Comparison-Shop for å sikre pumpe tilfredsstiller dine krav.