Hvordan lage ut hullet for toalett ombord Backer

May 12

Hvordan lage ut hullet for toalett ombord Backer

Sementbasert backer bord gir en solid base når du installerer keramiske fliser i fuktighet utsatt områder mens de eliminerer behovet for å bygge en morter seng. Dette quickens prosessen med subfloor installasjon, men foreslår noen unike problemer når materialet krever et hull for en toalettet flens eller andre store runde. Heldigvis, sement backer styret kutt mye som sin nære fetter, gips. Lignende verktøy er nødvendig å kutte store hull i både materialer, selv backer styret verktøy krever som tåler hard natur sement.

Instruksjoner

•Trekk et målebånd over ansiktet av toalettet flens. Merk flens diameter. Mål avstanden fra veggen ved siden av flensen. Legg en halv flens diameteren til målet å bestemme midten av flensen. Gjenta prosessen fra veggen bak kanten av flensen.

•Mark av toalettet kant på et stykke backer kortet, målebåndet og en tynn permanent markør. Marker retningen av backer på toalettet. For eksempel skrive "Front" på siden av backer styret som stikker forbi fremkanten av toalettet flens. Merk sentrene på den andre siden av backer.

•Still et par skillevegger på en halv toalettet flens diameter med den ekstra 1/2 tommen.

•Sørg ett ben av skillevegger med skjæringspunktet mellom merkene som representerer midten av toalettet flens. Spinne skillevegger for å markere hullet. Flip over backer styret og gjenta prosessen.

•Dra en karbid-tipped skjæreverktøyet langs skapt av skillevegger til en 1/32-tommers-dyp score linje dekker merket. Snu backer styret. Score på andre siden av brettet som beskrevet.

Stå et sted styret oppreist. Traff området innenfor scoret linjen med en hammer til styret pausene langs poengsummen.

•La siden half-runde tre Raspe langs score til å jevne ut alle ujevnheter.