Hvordan lage unike gardiner for mitt hjem bare & billig

August 26

Det er enkelt å lage unike gardiner til hjemmet ditt enkelt og billig. Alt som trengs er fantasi og noen grunnleggende verktøy. Den dyreste delen av prosjektet vil trolig være gardinstenger. Noen av disse gardin behandlinger for ditt hjem vil være lettere hvis du er hendig med verktøy, men de fleste av dem ta minimal kompetanse.

Instruksjoner

•Shop på sparsommelighet butikker. Ikke bare se for tradisjonelle gardiner. Ark, rester av stoff, duker, dusjforheng og håndklær kan alle tilpasses å lage attraktive og uvanlig gardiner. Se etter fet design som passer ditt innredning.

•Hem toppen og bunnen av et stykke stoff størrelsen på innsiden av vinduet. Skyv våren stenger inn begge hems, og henge teppet i vinduskarmen. Denne behandlingen kan brukes under tradisjonelle gardiner blokkere lyset og hindre rommet fra å miste varmen.

•Build en enkel ramme som vil passe perfekt rundt hele vinduet. Stretch stoff på rammen, vikle den rundt kantene og stifter. Ferdig vinduet behandling ville ligne en strukket lerret. Bruk disse på Vinduer du ikke åpner ofte. De vil også bidra med energieffektiviteten.

•Bruk påstrykbare søm tape hvis du ikke har en symaskin eller hvis du ikke liker å sy.

•For store vinduer, hodet til jernvarehandel og kjøpe en uferdige tre dowel litt lengre enn din vindu og uferdige tre braketter. Kjøp draperi ringer med utklipp som er store nok til å skli på dowel. Dekorative stykker som baller og ruller kan legges til endene av av dowel. Maling eller flekker tre. Knytte et sett med unfitted ark draperi ringer og slip på av dowel. Dette er billigere enn en draperi kit og kan tilpasses.

•Think kreativt. En solid gren hviler på tre parentes drapert med håndklær gjør en unik gardin for kitchen.