Hvordan lage Twin idrett hodegjerder

March 23

Hvordan lage Twin idrett hodegjerder

Er noen av de mange sportene barn elsker baseball, fotball og fotball. Opprette soverommet Decor for alle sportsgrener kan være en flott måte å vise at kjærlighet, og det uttrykker også sin personlighet gjennom deres interesser. Lage en sport tema for en enkeltseng headboard kan gjøres på flere måter, men den enkleste måten er å la den flyte over sengen.

Instruksjoner

•Measure bredden på madrassen; enkeltsenger vanligvis kjøres fra 36 inches 39 tommer. Legge til 2 inches som måling, slik at når sengen hodegjerde vises montert. Angi bredden på kryssfiner basen. Deretter trekke ut et rektangel mønster med en målestokk. Hodegjerde kan så høye som du ønsker, men bør ikke være kortere enn ca 2 fot. Merk at basen må angis selv med madrassen men fortsatt sees når en pute er plassert på sengen.

•Skjære kryssfiner etter din mønster og sand kantene glatt. Kutt det samme mønsteret av skum med craft kniv. Spray ene kryssfiner mønsteret med smeltemetallegeringer lim, og fest kuttet skum stykket jevnt til den.

•Rull ut fiberfill øverst i skum slik at det er nok til å kaste seg bak kryssfiner; klippe den størrelsen. Rulle ut base stykke materiale på samme måte og kuttet. Velg et stoff som samsvarer med rommets fargepaletten eller som tilpasser sport. For eksempel bruke grønn for fotball, brun baseball eller tan for basketball.

•Lay ut stoffet på gulvet eller på et bord og sted fiberfill oppå den. Deretter sentrum kryssfiner basen på fiberfill med skum side ned. Trekke opp alle materialer på midten på én side av brettet. Bringe materialet opp stram og stifte det på baksiden av hver 2 inches. Materialet bør være tettsittende, men ikke svulmende. Gjøre dette på hver side å sikre materialet på plass og gjenta rundt alle kantene. Brett hjørnene på en overlappende måte å lage en ren hjørnet. Klippe bort overflødig materiale.

•Få et mønster av valgte sportslige elementet på baksiden av en annen farget stykke materiale - hvit for en baseball, oransje for en basketball, osv. Du kan velge flere eller bare ett element for din headboard. Kuttet ut mønster og legge den ut på ferdig hodegjerde å skape et design som du er fornøyd med. Male linjer eller andre motiver på mønstre opprette sport tema, som svarte linjer på en basketball. Bruke fullført bitene hodegjerde bruker smeltemetallegeringer limet.

•Locate stenderne på veggen bak sengen og merke dem. Fest den nederste delen av innfeldt til merkede områder av veggen som bredt et område du kan innen hodegjerde. Plasser hodegjerde over mounts på en tilt, deretter Merk hodegjerde hvor mottar mount skal plasseres. Sikre mounts til hodegjerde, så bare Skyv mounts over mounts festet til veggen.

Tips og advarsler

  • Hvis fiberfill rullen er for smal for prosjektet, må du kanskje bruke to deler og overlapping det i midten.
  • Hodegjerde base stoffet skal være en solid farge som et bakteppe til sporten valgt. Green ville gjøre en fin bakgrunn for en Golf tema.
  • Produsert stoff sport dekaler i form av fotballer, baseballs og andre sportsutstyr kan ofte være kjøpt på håndverket butikker og brukes på din hodegjerde hvis du ikke vil opprette dem selv.
  • Kutting skum kan være vanskelig i begynnelsen, så starte kutte linje mønster å unngå feil.
  • Kantene av din idrett mønstre utklipp kan fray. Forhindre dette ved enten å sy en hem rundt kanten eller ved å plassere en tynn linje lim rundt kantene før montering.