Hvordan lage trebriketter

April 5

Hvordan lage trebriketter

Trebriketter er et økonomisk alternativ til eller ved logger. De er laget av svært komprimert tredetaljer, sagmugg og andre trearbeid. De kan brenne i timer, noe som gjør dem til et godt valg for materialer som ellers ville bli kastet bort. Med riktig utstyr og litt kunnskap, kan du lage ditt eget trebriketter hjemme.

Instruksjoner

•Først må du trenger et briquette trykk. Det er mange forskjellige beslutningstakere og modeller å velge mellom. For de fleste hjem er en liten briquette trykk tilstrekkelig. Selv om utgangspunktet dyr, er en briquette press en investering som kan til slutt spare deg mye penger i ved utgifter.

•Briquette presser kan også gjøres ved hjelp av en kit, briquette mold og veden butikken utstyr. Håndbøker for bygging av briquette presser kan kjøpes online.

•Next, må du samle briquette materiale. Sagmugg og tre spon liten, tørr tredetaljer kan alle brukes. Kontroller at materialet ikke er kjemisk behandlet eller lakkert. Tre og snekker gjerne butikker sannsynlig donere eller selge deg sine sagmugg for en symbolsk pris.

•Du kan trykke materialet som-er, eller char den på forhånd, spesielt hvis materialet består av større utklipp eller tredetaljer. Charring materialet vil gi den en mer kull-like aroma når opplyst og vil også gjøre det lettere å antennes. Du kan char materiale i en nederlandsk ovn, ovn eller andre steintøy mottaket. Ifølge BlogJamDC.com, er materialet forkullet på 850 til 950 grader Fahrenheit.

•Commercially gjort briquette presser betjenes vanligvis en bryter, og noen krever forvarming. Skrur på maskinen, og legge materialet inn i materen. Hvis din trykk har en kjøling eller røyk fjerning system, aktivere den idet instruert. Hjemme-bygget presser kan betjenes med en vise eller en sveiv. Følg alltid utstyret instruksjoner, og aldri mate mer materiale i pressen enn manuell stater.

•Wood briketter kan lagres lett deres uniform form, størrelse og vekt. For å holde dem klar til bruk, lagre briketter i et tørt sted, unna.

Tips og advarsler

  • Alltid følge instruksjonene når farlig utstyr, som en briquette trykk.
  • Sjekk din utvikling grupper for verksteder eller seminarer om å opprette og bruke dine egne trebriketter.
  • Noen trebriketter, avhengig av materiale og komprimering, brenne mye varmere enn kull eller ved.