Hvordan lage tre og laminat etasjer glans uten voks

July 27

Hvordan lage tre og laminat etasjer glans uten voks

Enten de er laget av løvtre eller laminat, begynne tregulv etterhvert å miste sin glans på grunn av konstant bruk, møbler, og skitt og rusk på overflaten av gulvet. Voksing gulvet er et alternativ for å gjenopprette glansen til gulvet, liker mange brukere ikke voksaktig følelse eller oppbygging som kan føre til. Rengjøring og gjenoppretting skinne til tre og laminat gulv er mulig med noen grunnleggende husholdning produkter som ikke involverer voks.

Instruksjoner

•Sweep gulvet nøye for å fjerne så mye smuss og rusk som mulig. Husk å få hjørnene og feie to ganger om nødvendig å fjerne skitt. Støvsuge gulv med en støvsuger som Rengjør harde gulv hvis ønskelig.

•Spray destillert hvit eddik blandet med vann på gulvet og bruk en mopp med en myk svamp eller klut hodet arbeide eddik blandingen i gulvet fjerne bygget opp rester.

•Bruk en ren mopp hodet eller klut mopp og varmt vann til skyll eddik fra gulvet. Ikke mette gulvet med vann. en fuktig skylling er alt som er nødvendig. Tørr gulvene med et mykt håndkle å hindre vannflekker fra utviklingsland.

•Apply et tynt lag av ikke-voks gulvet glans hvis du ønsker å gulvet og innarbeide med en ren, tørr mopp eller klut.