Hvordan lage tørkede blomster i en skygge

September 9

Hvordan lage tørkede blomster i en skygge

Blomster er en del av mange av livets mest minneverdige øyeblikkene. De spiller ofte en rolle i slike anledninger som datoer, danser, bryllup, fødsler og helligdager. I tillegg til utlån sin naturlige skjønnhet til enhver begivenhet, tørkede blomster også tjene som minner av spesielle anledninger. Tørkede blomster kan trykkes bak en fotoramme, samlet inn en bukett eller ordnet i en krans eller skjærer. Du kan også fylle en skygge boks med tørkede blomster. Litt sjarmerende innredning, tørkede blomster i en skygge bevarer dyrebare minner

Instruksjoner

•Assemble den tørkede blomster du ønsker for skyggen boksen. Alle bør ha en stilk av minst 3 inches.

•Lay de tørkede blomstene på en flat overflate. Plass en tørket blomst over og under en annen. Fortsett dette til du har gruppert blomstene i en bukett. Buketten bør ha en flat tilbake og en avrundet, dimensjonal front. Kontroller at buketten er liten nok å anfall i skyggen boksen.

•Tie en bånd rundt blomsten stilkene for å holde buketten intakt. Vikle båndet rundt stammer flere ganger eller bare én gang før binde det i en bue eller knute. Trim endene av båndet med saksen slik at den passer skyggen boksen.

•Bruk saks til å klippe av stilkene av blomster lik lengde. Kontroller at buketten er kort nok til å passe i skyggen boksen. Avsette bukett.

•Fjern baksiden av skyggen boksen ved å skyve den ut akkurat som du ville på baksiden av en bilderamme. bruke penn, spore omrisset til et stykke filt. Klippe følte med saks til størrelse og form som baksiden av skyggen boksen.

•Spread en lys belegg Lim over bakstk av tre. Legge følte jevnt over limet. La dem tørke. Ikke bare gjør følte gir en myk bakside for tørkede blomster, men også skaper en overflate der du kan stikke pinner.

•Plasser buketten av tørkede blomster mot mente-dekket styret i skyggen boksen. Bruk pinner for å sikre de tørkede blomstene. POKE pinnene gjennom båndet på baksiden av buketten og i filten. Vinkel pinnene så de Skyv inn felt, ikke tre. Skyv bak i skyggen boksen.