Hvordan lage topp ned nyanser

January 15

Hvordan lage topp ned nyanser

Det finnes mange typer av vinduet behandlinger. Noen kan være enkle, mens andre kan bestå av lag av stoff. Det eneste de alle har felles er at de kan koste mye penger. Hvis du leter etter en enkel, men imponerende måte å kle din Vinduer, vurdere toppen ned nyanser. Ikke bare er de fint ser men de også gi personvern. Dette prosjektet vil forsyne deg med instruksjonene for å lage en topp ned skyggen, som er en versjon av en romersk skyggen. Ved å velge din egen stoffer, kan du oppnå en tilpasset vindu behandling titt.

Instruksjoner

•Measure bredde og lengde på vinduet i vinduet trim eller foringsrør. Legge til 2 inches i bredde og lengde for søm godtgjørelse.

•Lay stoff for utsiden av skyggen på en flat overflate. Måle og markere yttertøyet ifølge målinger tatt. Klippe ytre stoffet og sett det til side. Måle og markere stoff for lining ifølge målinger tatt. Klippe fôr stoffet. Trykk hver stoff del før.

•Plugg yttertøyet og fôr stoff høyre sider med rette pinner. Sy en enkel rett maske med nål og tråd eller en symaskin rundt alle fire sidene. Sy 1 tomme klippekanten av stoff, men forlate en 8 - til 10-tommers åpning i en langsiden for å snu skyggen høyre side.

•Measure og merke for en 1 ½-tommers søm som vil være om lag ¼ tomme fra kanten av stoff på hvert kort slutten av skyggen. Sy to maskinsømmer. Disse skjøtene vil danne rod lommer i hver ende og vil holde en dowel stang. Sette inn en 1-tommers dowel stang i hver av rod lommer og hånd-sting endene av rod lommene lukket. Slå toppen og ned skyggen høyre ut og trykk. Hånd-sy åpningen brukes til å slå skyggen høyre side ved å slå de rå kantene innvendig og sikre med små sting.

•Mark plasseringen av draperi ledningen ringene på skyggen med en forsvinner stoff blekk. Plass den første, øverste ringen merking rett under den øverste dowel stangen. Merke posisjonen av ringene langs dowel stang selv. Plassere tre loddrette linjer med ringer jevnt langs bredden av skyggen; en i hver ende av dowel stang og en midt i skyggen. Merke posisjonen for ringene.

•Mark de vannrette linjene av ringer hver 8 til 12 inches ned lengden på skyggen.

•Sew draperi ringer på plass.

•Skru tre sett med skruen øyne øverst i casing av vinduet. Dette må samsvare med de vertikale posisjonene Ringenes øverst i skyggen.

•Thread draperi ledningen gjennom midten sett med ringer fra midten skruen øyet øverst i skyggen. Fortsette å mate draperi ledningen gjennom til bunnen av skyggen og deretter til øvre dowel montert ringene og gjennom slutten sett øynene. Gjenta for hvert skruen øye. Trekk ledningene til side og knute ledningene. Legg til litt stoff lim for å sikre knuten. Dette gjør at skyggen til lavere ovenfra.

•Thread draperi strømledninger gjennom senter sett av ringer starter på bunnen av skyggen. Fortsette å mate draperi ledningen til toppen av skyggen og gjennom midten skruen. Fortsette threading draperi ledningen gjennom til lavere dowel montert ringene inkludert den gjenværende skruen øyne. Gjenta for hvert skruen øye. Trekk ledningene til side og knute ledningene. Legg til litt stoff lim for å sikre knuten. Dette gjør at skyggen å øke fra bunnen.

Tips og advarsler

  • Dette er en kostnadseffektiv og private vindu behandling, perfekt for leiligheter og boliger.
  • Ta forsiktighetsregler med vinduet behandling ledninger når barn finnes i huset.