Hvordan lage toalett Flapper nær før

June 25

Hvordan lage toalett Flapper nær før

Toalett flapper er den lille gummi enheten som sitter nederst på toalettet tank. Flapper er festet med en kjede til en heis lever som fører til håndtaket foran tanken. Trykk ned håndtaket heisene spaken og flapper, som kan alt vannet inne akvariet skynde seg ut, bærer bort avfallet i bollen. En langsom toalett flapper kan gjøre din tank tar lengre tid å fylle. Heldigvis finnes det en rekke ulike triks du kan prøve å lage toalett flapper lukke før.

Instruksjoner

•Locate vanntilførselen til toalettet med den langsomme flapper. Dette kan vanligvis finnes på veggen bak tanken. Følg supply linjen fra bunnen av tanken til hvor den møter forsyning ventilen i veggen. Roteres ventilen klokken for å slå av vannet.

•Fjern lokket tank. Skylle toalettet. Hold nede håndtaket mens du gjør det for å holde flapper åpne og la alt vannet å flykte.

•Plasser en murstein i toalett tank. Du kan legge til en annen hvis du har plass. Denne ville lage din tank fylle raskere, redusere flapper henge tid. Det har også fordelen av å bruke mindre vann, som kan føre til lavere nytte regninger.

•Øk flapper chain lengden. Se på slutten av toalett spaken, som kobles til baksiden av toalett håndtaket på innsiden av toalettet. Du vil se en kjede fører ned flapper. Disse kjedene kan justeres manuelt. Unclip toppen av lm toalett spaken og forlenge den ved noen linker.

•Legg en vekt til toppen av flapper. Koble en liten vekt til én av koblingene over flapper eller festet på flapper. Ekstra vekt vil bidra toalett flapper lukke før.

•Restore vann. La tanken å fylle. Skylle toalettet og sjekk at flapper. Foreta endringer etter behov.