Hvordan lage ting ut av gjenbrukt tre paller

November 8

Hvordan lage ting ut av gjenbrukt tre paller

Trepaller er overalt i den moderne verden. Millioner av paller brukes for frakt mest produserte varer. Noen paller er laget av tropiske løvtre, som ofte er truet. Selv om frakt paller er ofte kastet inn i en søppelfylling etter å ha nådd sin destinasjon, kan de være en verdifull ressurs i å gjøre en rekke nyttige gjenstander. Resirkulering paller holder dem ut av fyllplass, bevarer naturressurser og lagrer gjenvinne kostnadene ved å kjøpe noe nytt.

Instruksjoner

Kompost Bin

•Build en kompost bin av fem resirkulert trepaller. Lå en pall på bakken. Dette gjør at luften sirkulere under kompost og øke sin nedbryting.

Stå et sted fire andre paletter opp slik at de danner en firkant rundt paletten du har satt på bakken. Spiker to av hjørnene sammen slik at du har tre palettene vedlagt i en U-form.

•Tie kanten av gjenværende paletten til den ene enden av U, sterk ledningen eller tynt rep. Swing denne paletten stengt og sikre den med et stykke tau. Du har nå en stor åpen eske av paletter. Kast i kompost.

•Untie stykke tau og swing paletten åpne når du må slå din kompost eller tømme din kasse. Ikke stå i veien som kompost kan falle.

Parkett

•Disassemble en palett av tropiske løvtre. Gjør dette ved å trekke neglene feste palett slats til hverandre, eller ved å kjøre en sirkelsag langs slats slik at kutte endestykkene som holder paletten sammen. Demontere en palett ved å trekke neglene er vanskeligere metoden, men det resulterer i lengre trestykker brukbare.

•Kontroller alle stykker nøye å forsikre de er gratis negler. Kjør bitene gjennom en planer.

•Bruk resirkulerte deler av løvtre som gulv. Du kan også bruke dem for husholdning molding eller trim.

Gjerdet

Stå et sted en pall på slutten. Lene en annen pall mot den så de er vinkelrett og kantene møtes. Sikre dem på dette hjørnet med et stykke tau øverst og nederst.

Stå et sted en annen pall på slutten mot enden av andre pallen slik at du har opprettet en Z-figur. Sikre dette andre hjørnet med biter av tau øverst og nederst.

•Gjenta så mange ganger som nødvendig, opprette en sikk-sakk gjerde av paller over landskapet. Denne figuren vil gi stabilitet til gjerdet og eliminere behovet for innlegg eller grave. Du laget må samle et stort antall paller, avhengig av lengden av gjerdet.