Hvordan lage taket sperrene for en liten skur

January 30

Utforme og kutte taket sperrene for en liten skur er det samme som å lage sperrene for en stor skur eller hus. Det essensielle verktøyet er en innramming kvadrat. Denne plassen, vanligvis stål, har en tunge 16 inches lang og 1 1/2 inches bredt og et blad 24 inches lang og 2 inches bredt som en 90-graders vinkel kalt en hæl. Bladet har tabeller, utviklet over mange år av mange tømrere, med informasjonen du trenger for å beregne vinkler og lengder for sperrene.

Instruksjoner

•Velg en pitch, eller vinkelen på skråningen, for små skur taket. Skur har vanligvis ganske lav bakker, som 4 inches av stige per fot, kalt 4/12 tak. Bruke den banen og kjøre eller grunnleggende lengden, på rafter å finne alle vinkler. Kjøre er halve bredden av skjulet eller hvor hver rafter må dekke. På en 8-foot med 10-fots skur, for eksempel som kjører ville være 4 fot.

•Lay en 2-tommers med 4-tommers rafter styret på sagkrakker eller lignende støtter, med 4-tommers ansiktet opp. Bruk en bord lengre enn kjøre, en 6-bunntekst på en 4-fots kjøre, for eksempel. Sett hælen på torget i nederkant i den ene enden av styret. Line opp pitch merke (4 tommer for en 4/12 på tungen) og 12-tommers merke på hælen på toppen av styret. Som danner en vinkel på tungen kalt topp eller lodd kuttet. Merk linjen med en blyant.

•Bruk tabellen på bladet å finne lengden på rafter må feste til veggen. Se på den øverste linjen i tabellen "lengde av felles rafter per fot av løpe" under 4-tommers merket. Som viser rafter må 12.65 tommer for hver foten av løpe eller 50 1/2 inches for en 4-fots kjøre. Det er hvor du skal klippe en trekant kalt et birdsmouth å passe over skur veggen.

•Bruk et målebånd merke at 50 1/2-inch peker fra bunnen av lodd kutte på bunnen av rafter. Merke det stedet. Utgjør en loddrett linje med 1 kvadrattomme i bunnen av rafter og markere dette punktet. Måler 3 1/2 inches opp nederst styret og markere dette punktet. Koble 1-tommers merket og 3 1/2-tommers merke å danne en trekant som passer nøyaktig på skur veggen.

•Legg en overheng eller hale, å forlenge rafter utover skur veggen. Det er vanligvis 1 fot, som ville gjøre endelige rafter lengden i dette eksemplet 62 1/2 inches. Tegne en linje på at lengde, enten firkant over bord eller i en vinkel som lodd kutte, men ved å sette hælen på torget øverst på brettet.

•Bruk en sirkelsag å kutte alle disse vinkler og rafter er laget. Gjør en rafter og bruke den som et mønster til å utforme og kuttet alle de andre. Bestemme antall sperrene nødvendig ved lengden på taket med 24, til plass Sperrer 24 inches hverandre å støtte takdekke. Multiplisere to for en rafter på hver side av taket.