Hvordan lage Stepping stein muggsopp

August 7

Hvordan lage Stepping stein muggsopp

Stepping steiner brukes oftest i hager og veier utsmykket med vakre blomster. Springbrett gir en bane fra én destinasjon til en annen uten å gå på og til slutt drepe gresset. Nesten alle størrelse stein kan opprettes. Hver og en kan være unikt innredet tilsvarer eierens personlig stil eller tilsvare estetikk av hagen. Ulike husholdning og resirkulert elementer kan gjøre utmerket stepping stein muggsopp.

Instruksjoner

•Dekk ønsket arbeidsområdet med duken, gamle ark eller duken. Beste scenariet er å arbeide utenfor på en varm og klar dag.

•Determine av stein du ønsker å plassere på din vei. Størrelsen på ønsket steinen vil avgjøre hvilken type mold som brukes. En rekke elementer kan brukes som en mold som cake Pan, kort styret bokser, plast plant skuffer og spesialbygde tre former. Hvis det trengs flere steiner av samme størrelse det anbefales ikke å bruke et kort bord-boksen. Papp må fjernes ved skjæring og rive det fra tørket steinen. Plast og metall kan gjenbrukes å gjøre flere steiner.

•Coat plast og metall formene med en generøs mengde petroleum gelé eller matlaging spray.

•Prepare betongblanding etter bestemt fabrikanten retningene.

•Fyll et lag i betongen blandes i mold. Dekke bunnen av mold og stoppe. Hvis du ønsker å legge til eventuelle steiner, juveler eller annen utsmykking rundt på sidene av stein, plassere en rad av dem i sidene av pannen. Betong blandingen vil holde dem på plass. Hell et lag av betongblanding i mold og gjenta med juveler til mold er fylt halvveis.

•Measure og klipp et stykke wire maske med et par wire cutters. Kuttet mesh ½ tomme mindre enn størrelsen på mold. Mesh bør ikke er sett gjennom sidene av steinen. Plassere mesh i midten av steinen vil forsterke stykket.

•Fyll resten av betongblanding i mold til den når toppen. Fortsette å plassere et lag om gangen hvis juveler eller annen utsmykking brukes.

•Scrape toppen av formen med en skraping bord, hersker eller annet flat element lik stabilitet. Varen brukes må være lengre enn diameteren på mold. Hvile den på toppen av mold og skrape overflødig betongen på toppen å skape en flat, jevn overflate. Tillate mold resten uforstyrret i 1 time. Betongen vil starte innstillingen, men kan ikke solid.

•Design steinen ved å plassere glass, stein, juveler, håndavtrykk, skriver i betongen eller andre ønsket design direkte inn i betongen. Fjerne alle elementer fra betongen ikke skal være permanent. Tillate mold resten uforstyrret i tre dager. Dette vil gi nok tid til betongen til slutt herding og vil resultere i en solid stein.

•Fjern steinen fra formen av snur den opp ned. Det falt ut; Hvis ikke, trykk sidene av mold inntil det gjør.

•Plasser steinen på en hard, flat overflate for en ekstra uke slik at steinen har fullstendig kurert.

•Apply et lag med betong sealer til steinen. Tillate dette tørke omtrent en time før plassere utenfor. Sealer vil beskytte steinen fra vann og solstrålene.