Hvordan lage står Spray blomsterdekorasjoner

March 24

Stående spray blomst viser opprettes ofte som en sympati ordning for begravelse, om slike skjermer kan også benyttes for bryllup, baby dusj, ferier eller andre spesielle arrangementer. Bruk reelle, papir eller silke blomster, eller kombinere alle tre. Hvis du finner du har et ekte talent for stående spray blomsterdekorasjoner, kan du prøve å selge dem på craft messer og loppemarkeder. Det er ingen feil måte å lage slike skjermer, så lenge det er en følelse av symmetri. Innlemme bånd, grønt eller annen utsmykking i skjerm- eller pinne til blomster bare.

Instruksjoner

•Dekk en floral skum kransen i lett, sløret materiale om ønskelig. Bruke en krans i enten en sirkulær eller hjerte form; lette stoff er nødvendig som du tøyer pins gjennom det og skum. Sikre endene av stoffet til baksiden av kransen med varmt lim.

•Arrange blomster som ønsket på kransen monterer blomster skummet, selv om ordningen skal inneholde noen form for symmetri. Gjøre noen avtaler om ønskelig og ta bilder å bestemme hvilken du liker best. Bruk garlands eller andre gjeldende brukstemperaturer, som fjær, rundt ytterkanten av kransen å lage "spray" effekten.

•Sett blomster til skum med greening pinner; bruke greening pinner over de enkelte stammene i hver blomst. Plassere blomster med lengre stammer på de indre delene av kransen, med mindre du stilkene er synlig. Et annet alternativ er å trimme stammer som ønsket.

•Fyll i noen nakne flekker som trengs med riktig blomster eller filler materiale. Bruke spray-on glitter på ordningen hvis ønsket, og deretter plassere den på en staffeli til visningsformål.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke en eller to typer blomster bare eller en rekke ulike flower typer, avhengig av dine preferanser.