Hvordan lage søppel haling soner i byen

December 3

Hvordan lage søppel haling soner i byen

Det er flere måter å lage et trash-haling sone i nabolaget ditt. For de fleste nabolag er det søppel samling biler som vil komme og hale søppel fra hjemmet ditt hver uke. Hvis du vil opprette en sone for hauling søppel, kontakt regjeringen søppel tjenesten eller en kommersiell søppel haling selskapet for å hjelpe deg å skape et trash sone.

Instruksjoner

•Gå til byens nettside og søk etter avfallshåndtering eller avfallshåndtering i ditt område. Mange byer som inneholder all informasjon om søppel fjerning soner på sine nettsider, inkludert hvor de befinner seg, hvor ofte de er samlet og hvilket firma samler dem. Dette vil også omfatte resirkuleringstjenester, hvis det er noen.

•Contact byen avdelingen og diskutere opprette en ny sone. Siden byen tilbyr også beholdere, er du bedre å kontakte dem direkte før å kontakte søppel fjerning eller resirkulering entreprenør. Forklar at du ønsker å legge til et trash-haling sone i nabolaget ditt. Hvis det er behov for en sone, din forespørsel vil bli tatt i betraktning og du trenger ikke å betale for disse tjenestene som de er en del av skatter. Det kan ta litt tid, men før papirkurven hale området er definert.

•Contact søppel fjerning selskapet hvis byen anser at det er liten eller ingen behov for et trash haling sone i ditt område og gir tjenester. Du kan få sitater fra kommersielle samling eller resirkulering samling selskaper. De vil ofte gi nødvendig hyllene, for en pris, og kan samle dem etter behov. Få et tilbud fra firmaet og søke ut andre tilbud. Velg den som passer budsjettet og vurderer tjenestetypen for eksempel hyppigheten av samlingen, gjenvinning eller søppel, store elementer og andre faktorer.

•Determine der sonen søppel-haling skal. Hvis dette er et privat søppel samling selskap hyllene må hentes fra din eiendom og de fleste byer vil kreve at hindrer de ikke gater eller veier. Diskutere samlingen prosessen med søppel fjerning selskapet for å sikre hyllene plasseres er en lett tilgjengelig plassering.