Hvordan lage Sølvkre kontroll

September 17

Hvordan lage Sølvkre kontroll

Hvis du har Sølvkre tygge seg gjennom bøker, bokser, bakgrunn eller pantry, er det ikke nødvendig å kalle en exterminator. Hvis du har en stor Sølvkre infestation, kan du stoppe en Sølvkre invasjon før betydelig skade er gjort. Sølvkre er varme kjærlige og nattlige, skjule mørke varme sprekker, fuktig under-vasken skap og mørke skap, kommer ut på kvelden å forage for næringen. Kontrollere miljøet og du kontroll av Sølvkre.

Instruksjoner

Du bør begrense tilgang til vann. Se etter lekkasjer eller områder der det står vann. Sølvkre trives i fuktige fuktige områder og er ofte funnet rundt avløp og vasker. Reparere lekkasjer og tørk alle områder tørr.

•Reduser slitasjen fuktighet med en avfukteren i områder hvor du har Sølvkre. Sølvkre trives i temperaturer mellom 70 og 80 grader med relativ luftfuktighet på 75 til 95 prosent.

•Vacuum ditt hjem, betaler spesiell oppmerksomhet til skap og materialer som er lagret i lang tid. Bruk en kløft vedlegg for å komme inn i sprekker og hjørner. Rengjør og flytte stabler av papir, bokser og stoffer som kan huse Sølvkre.

•Spay, støv eller agn sprekker og sprekker, baseboards, mørk skap og avløp områder med et produkt som er merket for å kontrollere Sølvkre. D-Limón, fedd eller timian, borsyre eller kiselgur er naturlige aktive ingredienser i insekt behandlinger som virker på Sølvkre. Syntetiske ingredienser å kontrollere Sølvkre er bifenthrin, lambda-cyhalothrin, cypermethrin, permethrin eller deltamethrin.

Tips og advarsler

  • Når du bruker Sølvkre kontroll i hjemmet ditt, holde barn og kjæledyr fra disse områdene.
  • Vakuum ofte og holde hjemmet ryddig å redusere sjansene for en Sølvkre re infestation.