Hvordan lage solenergi med hjemmelaget metoder

April 8

De mest identifiserbar photovoltaic cellene er fabrikk-laget silisium panelene som blir stadig vanligere i verden. Men tar det ikke avanserte teknikker utnytte energien fra solen. Photovoltaic celler kan gjøres i garasjen eller kjøkken med kobber sheeting og saltvann.

Instruksjoner

•Measure omkretsen og høyden på glasset.

•Skjære to stykker fra kobber ark. Kontroller at arket er gratis grønn kobber korrosjon. Arkene skal være bare en kvart tommen mindre enn høyden på glasset og tomme mindre enn omkretsen. For eksempel hvis glasset er 12 inches høy og har en 18-tommers omkrets, kutte arkene skal 11.75 inches lang og 8 inches bredt. Denne måten når du senere plassere dem i glasset, vil de amost nå kanten av munnen og ikke berøre hverandre.

•Bruk tang til trygt sted ettall av de to ark på brenner. Varme det til en glødende tilstand bruker en elektrisk eller gass-brenner. En blåse torch kan erstattes hvis det ville være enklere. Et lag med svart oksid vil danne på toppen av arket (siden det ikke er "kokt").

•Fjern svart oksid med en plast scouring pute eller skrape. Dette bør gjøres forsiktig, siden poenget er å kvitte seg med svarte ting og la nyttige rødt oksid under den på plass. Denne røde oxide er en av de reactant materialene i solenergi.

•Plasser oksid arket og andre, Uoppvarmet og fortsatt vanlig arket i glasset. Møter i arkene spiller ingen rolle, så lenge den røde oxide blir god kontakt med salt vann, og de er ikke røre på noen måte. Da klipp dem til sidene av glasset på glasset og munn med alligator klipp.

•Mix en overmettet saltvann løsning av fylle en mugge med vann å legge salt og rør. Noen slags uforfalsket salt vil gjøre, så billig bordsalt er best. Når saltet stopper oppløsning, er vannet overmettet. En quart vann bør være i stand til å absorbere mellom to-tre spiseskjeer med vann, avhengig av temperaturen.

•Fyll i glasset til mellom to tredjedeler og tre fjerdedeler full av saltvann.

•Plasser glasset i fullt sollys. Sollys og to kobber ark vil produsere en elektrokjemisk reaksjon innen sekunder, og vil produsere elektrisitet så lenge glasset er i solen.

• Kjør ledningene til en enhet for oppkobling. Den enkleste å bruke er en liten, 5 - til 10-watts lyspære. Skjøte ledningene til sine maker inne bunnen av lys kampen med wire nøtter.

Tips og advarsler

  • En solcelle av denne typen er egnet for strøm lav etterspurte enheter, for eksempel små lyspærer, klokker, små fans og små pumper. Men trenger de fleste apparater enn lyspærer en omformer å konvertere gjeldende fra DC til AC. Cellene kan skaleres opp eller ned produsere mer oppdatert og personlige glass kan være nettverk sammen for å produsere en høyere produksjon.
  • Denne cellen er perfekt for en vitenskap eksperiment, men du må fylle glassene regelmessig på grunn av fordamping.