Hvordan lage snø med vann under trykk

September 11

Lage snø er ikke en komplisert prosess. Alt du trenger er vann, luft, minusgrader og litt press. Resultatet er noe å se---i gang med alle du kan forvandle din bakgård til en vinterlandskapet, klar for en rekke aktiviteter fra snøball kamper, bygge snømenn og lytter etter sleigh bells av en meget etterlengtede desember besøkende. Samle opp forsyninger, venter riktig og starte Snøfokk i din hage. Barn og voksne både vil beundre måten vinter magisk vises foran øynene deres.

Instruksjoner

•Kontroller værforhold at de er riktig for å lage snø. For riktig snø gjør, må kombinasjonen av temperatur og fuktighet vurderes. Temperaturer må være mellom 29 º F og 20 º F og jo høyere fuktighet er det kaldere det må være. Disse to tallene skaper sammen det som kalles "føleren" temperaturen. Se ressurser for en online diagram som viser deg hvordan å utpønske føleren temperaturen.

•Assemble snøen pistolen ifølge retningslinjene fra produsenten. Husk å gjøre hver tilkobling stramt og deretter pakke den med Teflon tape å unngå noen lekkasje. Lekkasjer vil føre til at du mister vanntrykk og kan også forårsake vann å sikkerhetskopiere til din kompressor og fryse.

•Sett snøen pistolen til et stabilt fundament. Bruk et gjerde eller en stige. Du må ha flere fot høyde for snø falle ned fra, så sørg for at det er minst åtte fot høy. Bruke metall klemmer eller wire bånd så det er godt festet. Husk at det blir mye press kommer gjennom pistolen, så den trenger å være ordentlig koblet så det ikke kommer fra hverandre under snø-making prosessen.

•Koble til høytrykksvaskeren slange til både høytrykksvaskeren og snøen pistolen på press skive kortet.

•Koble luftkompressoren slange til snøen pistolen og luftkompressor bruker en rask luft koble ventil.

•Kople høytrykksvaskeren til din vannforsyning muffe med en hageslange.

•Lukk kuleventil på snøen pistolen. Skru på vannet. Slå på luftkompressoren. Slå på høytrykksvaskeren. Det bør være høyt trykk vannet kommer ut av misting dysene på snøen pistolen og luft som kommer ut av luften dysen.

•Slowly åpne kuleventilen til en liten mengde vann i luftstrøm. Bekken vil sprute puls først og vil blinke når du justerer kuleventil.