Hvordan lage sement bergarter

December 17

Hvordan lage sement bergarter

Opprette din egen betong bergarter for landskapsarbeid og dekorative prosjekter kan kutte kostnader. Selv om gjør konkrete bergarter er tidkrevende, garanterer det også at ingen andre har dekorative rocks akkurat som din. Alltid fungere i et skyggefullt område med tilgang til en vannslange, som sement kan flekken overflater. Betong bergarter må fullføres i én økt, som sement vil starte innstillingen i omtrent en time.

Instruksjoner

•Kontroller en rock-formet mold ved å kutte Styrofoam med en barberhøvel kniv. Du kan eventuelt form hønsenetting til en passende form og ting det wadded papir å hjelpe opprettholde sin form. Mote formene etter behandlingen naturlig stein, ta vare for å gjøre ulike størrelser og former for realisme.

•Kombiner en del Portland sement med en del støpesand sand og to deler torv moss. Legge til konkrete akryl fortifier i henhold til produsentens retninger, basert på mengden av sement du bruker. Bland tørre ingrediensene grundig i en trillebår, bruker en rake.

•Legg vann i små mengder til sement er glatt og gjennomførbar. Spre vannet gjennom sement ved å blande den med en spade. Dette vil trolig ta lengre tid enn du tror, men ikke prøv å forhaste prosessen ved å legge til store mengder vann på en gang.

•Apply sement blandingen til forberedt mold bruker en stål murskje. Påføre sement i 1/2-inch en tomme tykke lag om gangen, legge mer til en tre tommer tykk belegg dekker alle bortsett fra bunnen av mold. Bunnen av mold må stå avdekket, så det kan fjernes fra sement når det har kurert.

•Trykk en porøs havet svamp mot sement blandingen til å gi den en realistisk tekstur. Variere press, vinkel og størrelse av svamp merkene som du arbeider.

•Plasser din sement bergarter i en svart plast søppelpose. Fjern overflødig luft fra posen og forsegle den med tape. Dette hjelper sement blandingen beholde fuktighet og derfor tørr sakte.

•Tillat posen å sitte i solen i 24 timer og åpne posen. Skrape sement rock med fingerneglen; Hvis noen sement kommer ut, forsegle posen og vent en annen 12 36 timer, teste den noen ganger. Hvis ingen sement kommer ut, er din rock klar til å bli unmolded.

•Fjern rammen av mold fra sement, kutte mold om nødvendig med en barberhøvel kniv eller wire cutters. Vær forsiktig, som sement blandingen ikke har kurert helt på dette punktet og rock er fortsatt skjør.

•Return din sement rock til søppelpose, og la den hvile i minst en uke eller opptil en måned. Teste rock mellomrom for å fastslå om det er fullstendig kurert ved å slå på den. En hul lyd angir at sement er ferdig herdet, mens en solid lyd indikerer at den trenger mer herding tid.

•Apply ønsket flekken eller malt overflate når klippen er ferdig herdet, følge retningslinjene fra produsenten.