Hvordan lage romerske stoffet blinde

July 26

Hvordan lage romerske stoffet blinde

Romerske blindene er en enkel type av vinduet behandling som passer i vinduskarmen. Det er en ledning til side blind som brukes til å justere blinde i vinduet. Dette vinduet behandlingen pleier å ha en skreddersydd utseende og fungerer godt sammen med andre typer gardiner. Enhver type, farge og mønster av stoff kan brukes til å lage en romersk blind, og det er en god måte å bringe en aksentfarge i rommet.

Instruksjoner

Gjør en Roman skygge

•Measure på innsiden av vindusrammen med et målebånd. Cut et stykke 1 x 1-tommers tre batten lengde. Monter batten til undersiden av vinduskarmen ved uskyldig gjennom tre batten undersiden av tre rammen med en makt-skrutrekker og 2-tommers skruer.

•Skjære et stykke krok og loop tape samme lengde som tre batten. Trykk på selvklebende krok side av båndet til forsiden av tre batten. Legg loop fuzzy stoff av tape bort for senere bruk.

•Measure bredden på vinduet og legge til 2 inches for sømmer. Måle lengden av vinduet fra den øverste kanten av tre batten til vinduskarmen og legge 6 inches. Klipp din stoff og liner til disse målingene ved hjelp av saks.

•Plasser din vindu stoff møte på din arbeidsflate. Plasser liner ansiktet ned på din stoff. PIN stoffene sammen langs sidene og bunnen, og en 1-tommers sømmen på begge sider og bunnen av blinde. Sy en andre søm nederkant for blinde 1/4 tommer fra kanten.

•Skjære av bunnen stoff hjørnene i en 45 graders vinkel 1/4 tommers fra innsiden søm hjørne. Cut et tre dowel 1 1/4 tomme kortere enn bredden av vinduet og skyv plugg inne kuttet hjørne ene nederst i blinde og inne i 3/4-tommers lommen du har opprettet mellom sømmene. Slå blinde høyre side ut, og stryke din sømmer flat.

•Plasser blinde med billedsiden ned. Glatt stoffene sammen slik at sømmene justering og det er ingen bretter. Feste stoff for å holde det på plass. Mål 3 inches ned fra toppen av en blind på to steder. Plasser en rettlinjet (som en verftet pinne) mellom merker og trekke en horisontal linje med blyant fra en side av blinde til den andre.

•Measure 4 inches opp fra nederkant på blind i to steder og trekke en horisontal linje merkene. Måler mellom linjer og dele med et heltall mellom 2 og 6. (Du er ute etter en fold større enn 6 inches og mindre enn 8 inches.) Eksempel: Hvis målingen var 27 tommer, kan du dele 27 av 4 for å opprette et Legg som er 6 og 3/4-inches. (Dette er mer enn 6 og mindre enn 8 inches---perfekt!) Dette vil gi deg 4 selv folder. Markere og trekke en horisontal linje for hver av din folder.

•Skjære romerske skyggen tube kassetten bredden på blinde. Justere din første kutt stykke over tube båndet slik at sporene justeres med rør tape å skape en andre stykke. Du vil sørge for din spor på alle delene rør tape justere nøyaktig. Dette betyr at du sannsynligvis må trimme litt, samt gjøre din lengde kuttet slik at rørene er identiske. Skjær et rør for hver vannrett linje som tegnes på din duken stoffet.

•Plasser et romersk skyggen rør langs den nederste linjen på skyggen. Toppen av røret har en søm og deretter raden med likt mellomrom spor. Sy røret for blinde øverst i røret mellom søm og sporene. Start- og din søm 1/2 tommers fra slutten av røret. Dette er så du kan slå slutten av røret under og hånd sy den stengt senere. Sy alle rør på din blind på samme måte.

•Skjære en plugg for hver rør. Din plugger bør være 1 1/4 tomme kortere enn bredden på blind. Sette inn en plugg inne hver røret. Vend endene av hver rør under og sy endene lukkes med en nål og tråd.

Hengende en romersk skygge

•Falsing 1 tommers toppkanten av blinde tilbake (liner siden) og pin fuzzy krok og loop båndet til stoffet. Sy båndet til stoffet bruker to sømmer for styrke. Skjær fire lengder av nylon ledningen to ganger høyden på vinduet pluss bredden på vinduet. Plass blind stoff ansiktet ned på din arbeidsflate.

•Tie slutten av en ledning gjennom spor i bunnen romerske skyggen tape og 2 inches fra siden. Hvis din snøring vil henge på høyre side av vinduet, da, med din stoff nå reversert, starte på høyre nederst. Knute ledningen i bunnen sporene. Finne de samme sporene i neste røret over bunnen (2 tommer fra siden) og tråden gjennom fra bunnen til toppen. Flytt opp til neste rør og tråden, hele veien til toppen.

•Knot din andre ledningen i den nederste åpning 2 inches fra den andre siden. Flytt opp på samme måte, threading ledningen gjennom identiske sporene på hvert nivå til du når toppen. Måler mellom ledningene og dele med 3; bruke dette nummeret til å finne intervallet for to flere rader ledninger. Knute hver rad på bunnen åpning og tråden opp gjennom identiske sporene i hver rør over bunnen. Du bør ende opp med fire likt mellomrom loddrett ledningen rader alle starter på bunnen røret.

•Vri din blind rundt og presse krok og loop av stoff og tre Skalke sammen. Løft kanten av blinde og merke nederst batten nøyaktig hvor hver ledningen kommer ut av topp sporet. Skruen loop formet skruen øyne i bunnen av tre batten på hver av disse merkene. Skruen et ekstra skruen øye 1 tommers fra slutten av batten på siden der ledningene vil trekke.

•Thread ledningen lengst trekk gjennom øyet loopen ovenfor og hver øye bue til side mot trekk. Tråd det ekstra sløyfen sist. Tråden ledningen andre lengst gjennom sin egen øye loop og deretter gjennom løkkene mot trekk, pluss sløyfen ekstra øye. Fortsett til alle ledningene er gjennom looper og ekstra øye loop. Samle ledningene med en ledning redusering 6 til 8 inches under ekstra løkken. Fullfør ved å skyve en eikenøtt over ledningen slutten og knytte en knute. (En acorn er en liten plast kopp som dekker ledningen knuten.)

Tips og advarsler

  • Ledningen reduksjonsgir er små plast enheter som lar deg samle trekk ledningene sammen på den ene siden mens en enkelt ledning kommer ut den andre siden. Dette er flott for Barnesikring. Cleats er små tosidige kroker som monteres på pull-siden av romerske skygge om 2/3 vei ned høyden av vinduet.