Hvordan lage romerske gardiner

September 5

Romerske gardiner passer et vindu nøyaktig når trukket ned, og når trakk opp stoffet bunter opp jevnt øverst i vinduet. Denne metoden beskriver hvordan lage foret Roman gardiner hjemme fra stoff og noen Maskinvareelementer.

Instruksjoner

Gjør romerske gardiner

•Measure høyden og bredden på vinduet. Klipp et stykke gardin stoff 2 inches lengre og 4 inches større enn du ferdig gardin og et stykke fôr stoff 2 inches lenger og 2 inches større enn den ferdige gardinen.

•På høyre side av gardin stoff, sy ring båndet 1 tomme fra kantene, starte og avslutte 1½ inches fra toppen og bunnen av rett-stikkende langs begge kantene av tape. Kontroller at ringene er perfekt nivå med hverandre på hver side. Trim på toppen og bunnen båndet som ikke er sydd ned.

•Ta fôr stykke og brett den i to vertikalt for å finne midtlinjen. Plass den over gardin stoff stykke og pin ring båndet ned midtlinjen, matchende opp plasseringen av ringene nøyaktig med de tape sydd til gardin stoff. Trim endene. Sy ring båndet til fôr.

•Med høyre sider (de med tape sydd på dem) sammen, sy kantene av teppet og fôr sammen, forlate en 7/8 tomme margin. Du må justere gardin stoff å sy den andre siden som den gardin er bredere enn fôr.

•Trykk på feil side sy slik at fôr midtstilles perfekt med en 1 tomme margin på gardin stoff (med ring tape på den andre siden) på hver side, en hem 1 tomme fra bunnen. Trimme de to nederst hjørnene, snu arb rett vei ut og trykk.

•Staple toppen av teppet til smale toppen av tre. Skru i Jer til baksiden av tre styret i tråd med midten av ringene på tre strimler av ringen tape på baksiden av teppet.

•Sett tre separate lengde ledning for hver rad i ringer. På ledningen-rykk side, knytte slutten av ledningen til bunnen ringen, tråd det opp gjennom den vertikale ringer og gjennom festet øverst, forlate en arm lengde av ledningen og kutte. Gjenta dette for midten, tar ledningen fra sin topp eyelet langs styret og gjennom første festet før forlate arm lengde og kutte. Ta ledningen gjennom midten og første festet før forlate lengden og klippe det for den tredje raden.

•Monter teppet og Juster tre lengden på ledningen slik at teppet henger jevnt og Knut en knute bare til utsiden av festet hindre at ledningene slacking når gardinen er nede. Flette ledningene og tre sikker på slutten, og montere en klamp i kanten på vinduskarmen til holder ledningen når gardinen er.

Tips og advarsler

  • Stivere stoffer fungerer best for romerske gardiner, gir et skarpere utseende når gardinene er nede. En vektstang kan være sydd i bunnen hem å holde forhenget mer stram når den er senket. De tre øverst kan bli malt eller dekkes med stoff hvis den vises når gardinen er montert. Hvis du ikke finner ring tape, hånd-tack vertikale rader av personlige plast ringer med like intervaller på baksiden av teppet.
  • Dinglende ledningen skal alltid holdes pakket rundt klamp å hindre den fra å være en fare.