Hvordan lage rom spray med duftende olje & vann

June 15

Vi alle liker å leve i en frisk-smelling miljø, men kommersielle spray og deodorizers er dyrt. Fleste vet ikke at du kan lage ditt eget personlige rom spray hjemme med din favoritt essensielle oljer. Alt som trengs er noen minutter å lage en bunke med deodorizing spray som du kan bruke i alle rom i huset ditt til å oppnå frisk og ren-smelling hjemme som så mange av oss ønsker.

Instruksjoner

•Kombiner 1 unse polysorbat 20 med 1/2 ts av din favoritt eterisk olje i en sprayflaske. Polysorbat 20 er en emulgator som hjelper binde sammen olje og vann. Den brukes i mange kommersielle parfyme spray og er tilgjengelig for kjøp i de fleste helse-butikkene. Du kan også prøve å kombinere flere essensielle oljer for å opprette nye dufter; bare sørg for å bare legge til 1/2 ts totale blandingen.

•Legg 8 ounces av destillert vann, 3/4 teskje glyserin og 1/4 teskje av kalium sorbate spray flaske. Sett en misting cap på flasken og rist kraftig for å kombinere ingrediensene. Glyserin og kalium sorbate er tilgjengelig i de fleste helse-butikkene.

•Spray blandingen sjenerøst i luften og på stoffer rundt hjemme og sett det til side for senere bruk. Alltid riste flasken god før bruke spray til å innlemme ingrediensene.

Tips og advarsler

  • Prøv å bruke 1/2 ts appelsin olje og 1/2 ts vanilje ekstrakt i din rom spray for å gjøre en trøstende deodorizer.
  • Unngå å få ufortynnet essensielle oljer på huden din. Det kan forårsake irritasjon.