Hvordan lage River stein fekting

October 8

Hvordan lage River stein fekting

Gamle rester av stein fekting fortsatt grensen mange eiendommer rundt om i verden. De fleste av de gamle steingjerder var tørr stablet uten bruk av mørtel og avhengig av tyngdekraften å holde steinene intakt i gjerdet. For å legge til en tradisjonell og rustikk element sine landskapsforming, fortsette mange huseiere å bygge stein gjerde rundt egenskaper til å definere grensene mellom verft, hager og innkjørsler. Den tradisjonelle metoden for tørr-stabling fortsatt gir solid stein fekting, men krever flere timer med forberedelse og bygging tid.

Instruksjoner

•Samler opp elven stein til bruk i bygge din stein gjerder. Du kan samle naturlig avrundet river steiner fra bekker, bekker, og langs elvene eller kjøpe faux river stein, som er jevnere og avrundet gjennom kunstig metoder. Hvis du samler dine egne brikker, handlevogn dem til webområdet bygningen i en trillebår å redusere stress på ryggen og bena.

•Dig en grøft for å tjene som grunnlag for river stein gjerdet. Bruk en spade å grave en grøft måler 2 fot bred, 6 inches dyp og så lenge det er nødvendig. Du trenger ikke å gjøre bunnen av grøft nivået, spesielt hvis du plasserer rock gjerdet i et skrånende område av din eiendom; du gjerdet å følge kvad av landet å se mer rustikk.

•Kompakt jord i grøften å gi en fast base for stein gjerdet. Pund bredt slutten av en manuell jord komprimator mot bunnen av grøften gjentagelser til du merker jord ikke flytter under din skritt.

•Build en base lag med elven stein for stein gjerdet. Legge større river steiner på plass nederst i grøften. Prøv å passe steinene sammen tett med noen hull mellom steiner. Fylle hull mellom steiner med fine grus å skape en mer robust vegg.

•Continue å legge lag av stein til veggen til du kommer til en høyde på 3 fot. Bruke ett lag om gangen og fylle sprekker med fine grus. For en kraftigere gjerde, taper i bredde på veggene litt å hindre tyngdekraft trekke steiner fra veggen.

•Cap veggen med en grus-mindre lag av elven stein eller finne brede, flate deler av sandstein fra creek bunner bruke som capping steiner. Sett hetten steinene øverst på veggen for å forbedre utseendet og legge til mer definisjon stein gjerdet.