Hvordan lage resirkulert lekeplasser for barn

December 31

Hvordan lage resirkulert lekeplasser for barn

De fleste barn drømmer om å ha en bakgård lekeplass hjemme. De høye kostnadene ved lekeutstyr ofte gjøre denne drømmen umulig å oppfylle for mange foreldre. Men kan en miljøvennlig lekeplass for barn bygges enkelt uten å bruke en krone bruke resirkulerte og reclaimed materialer. Gamle dekk, ubrukte ark, brutt kvister, tømme trekasser-alle disse kasserte materialene kan bli omgjort til morsomme og spennende utstyr for bakgård lekeplass for barn.

Instruksjoner

•Scout hus og nabolag for mulig lekeplass materialer. Besøk din loftet, kjelleren og garasje og se etter ubrukte ark, trekasser, gamle puter og polakker. Loftet vil mest sannsynlig være et fristed for en rekke mulige lekeplass materiale. Sjekk garasjen for gamle dekk, trestykker, noen tau og så videre. Dine naboer kan ha elementer de trenger å bli befridd av at du kan score for din lekeplass.

•Build en leir i gården. Du kan bruke ark å gjøre en leir i et hjørne og gjøre det ser ut som et telt. Begrave en stang i bakken, satte arkene på toppen og barna har nå et telt i gården. Sette gamle puter rundt teltet for å gjøre det se ut som en ekte militær leir.

•Kontroller en sandkasse. Ta en gamle trekasse eller en gjenvunnet traktor dekk stor nok til å inneholde barnet komfortabelt. Fyll den med sand fra din hage eller en butikk. Legg noen leker, og nå har du en øyeblikkelig sandkasse. Bare sørg for at du grundig sjekket sand og renset den for kryp og insekter.

•Bruk en gammel dekk å en sving. Ta en sterk tau, sikre det rundt din dekk og sikre den andre enden til en stabil grein.