Hvordan lage Raking blader lett

November 16

Høsten tilbyr fantastisk utsikt over endre fargene på løvtrær. Når blader etterhvert faller til bakken, blir de viktige deler av naturlige befruktning syklus for trær. På et hjem plenen, men må bladene være raket eller mulched for å hindre kvalte og ødeleggende plenen når våren kommer.

Instruksjoner

•Vent alle bladene faller før raking. Ventetiden vil ikke skade plenen siden bladene blir bare på plenen for et par dager. Venter hindrer deg i å måtte rake plenen flere ganger.

•Rake bladene når de er tørre. Hvis det regner, tillate blader tiden tørke før raking dem. Vannet gjør bladene tung, som bare legger til belastningen av raking og dra bladene med en spade.

•Bruk en ergonomisk rake og spade. Din oppgave blir lettere med verftet verktøy som legger mindre belastning på ryggen.

•Divide verftet i halve eller fjerdedeler. Du trenger ikke å rake hele gården i én økt, eller i en dag. Hvis du har flere hender for å hjelpe deg med verftet opprydding, angi en liten del av i hagen hjelpere. Dele opp raking jobben vil gjøre det enklere.

•Rake små mengder av bladene på en gang. Du trenger ikke å rake enorme hauger av bladene fra bunnen. I stedet rake tynne lag på toppen, øse dem bort og fortsette raking før du når bunnen.

•Rake bladene i en container eller verftet pose eller på en stor tarp eller ark. Spar ryggen din enda mer ved legging beholderen på sin side på bakken og deretter raking blader rett inn i den. Fortsette å rake løv før den er full, stå det oppreist og frakte det bort. For å rake løv opp på en flat tarp eller ark, spre den bak arbeidsområdet og rake løv på det til du har en stor haug. Samle endene sammen og dumpe blader i en container eller kompost haug.

•Ikke 't bekymre bladene du savnet. Bry deg med raking opp mesteparten av bladene og la seg du savnet for å gjøre gressmalingsklaffen for plenen. Bladene er en rik, naturlig kilde av organisk materiale som, når brutt ned i mulch-størrelse stykker, vil bryte ned i jorden over høst og vinter sesonger.

•Start opp klipperen mulch og klippe plenen uten en samling pose og mulching vedlegg hvis din klipperen har en. Gi plenen sin siste klipping av sesongen, og samtidig får du en mulching blanding av gress klipping og blader for plenen.

Tips og advarsler

  • Ergonomisk verktøyene er tilgjengelig på oppussing centers.