Hvordan lage Rafter åpninger

May 16

Hvordan lage Rafter åpninger

Tilstrekkelig ventilasjon er nøkkelen til helsen til huset, særlig loftet og tak. Skikkelig sirkulasjon opp fra bjelkelaget åpninger gjennom taket toppen lufthull eller gable vents holder taket ditt i god stand og hindrer fuktighet fra bygge opp på loftet og forårsaker problemer som mugg og mold. Bjelkelaget ventiler er ofte dekket av loft isolasjon og annet rusk. Installere rafter ventiler er en enkel løsning som ikke koster mye eller ta mye tid.

Instruksjoner

•Få et diagram som viser plasseringen av bjelkelaget vents. De er små kvadratiske eller rektangulære griller på undersiden av takskjegget for taket ditt. Det kan være nyttig å nummer eller en bokstav i diagrammet for å holde oversikt over vents du har ennå å installere.

•Measure fra utenfor til utenfor sperrene på loftet. Det typiske loft rafter avstand er 16 inches fra midtpunkt til midtpunkt. Det setter utsiden til utenfor mål på 17½ inches.

•Skjære nok stykker av ¼-tommen plywood 17½ av 24 tommer installere en over hver bjelkelaget vent. Cut et stykke â¾-tommen plywood 24 med 48 tommer. Bruk dette som et sete styre for å få ut til endene av din sperrene på loftet.

•Still â¾-tommen plywood setet bord på sperrene der første ventilen er plassert. Den beste måten å finne dem er å slå av lommelykten og andre lyskilder og ser for lyset kommer opp gjennom bjelkelaget vent grillen.

•Clear noen isolasjon fra over toppen av ventilen på ventilen grill på slutten av sperrene. Angi ett stykke ¼-tommen plywood mot sperrene med 17½-tommers målingen kjører siden flush med ytterkantene av to sperrene over bjelkelaget ventilen. Angi en smal slutten av kryssfiner stykket over bjelkelaget over vent grillen. Spiker kryssfinér til sperrene, ved hjelp av 1-tommers finish negler hver 6 inches langs kanten.

•Staple et stykke vindustype mellom den åpne enden av kryssfiner og undersiden av taket på den øverste enden av hver vent å hindre isolasjon og annet rusk faller på toppen av ventilen, blokkere luftstrømmen gjennom lufthull.

Tips og advarsler

  • Bruk klær som lange ermer, hansker, vernebriller og filtermasker, spesielt hvis du er følsom for isolasjon installere rafter vents.