Hvordan lage poser med tørket lavendel

November 7

Klær som sitter i et skap, kommode eller lagring bin lenge kan utvikle en uønsket mugg eller foreldet lukt, spesielt hvis stedet klær lagres utsettes for fuktighet. Du kan hindre din klær fra utviklingsland slik en lukt samtidig som klærne en behagelig duft ved hjelp av hjemmelaget lavendel poser. Du kan også lage lavendel poser å gi som en baby shower gave for de vordende moren å kaste i hver skuff av barnets dresser til infundere spedbarnets klær med en avslappende aroma.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes og tørr tredjedel verftet i bomull. Bruk kun vaskemiddel når du vasker stoff; ikke bruk tøymykner.

•Iron stoffet for å fjerne alle rynker. Brett stoffet i halv, selvage kant i selvage kant. Den selvage kanten er strammere vevd enn resten av stoffet---andre to kantene er kuttet kantene.

•Plasser din brettet stoff på din kutte matte. Mål og klipp et 4 x 4-tommers kvadratet av stoff gjennom begge lag av stoff så du ender opp med to 4-tommers firkanter. Bruk din hersker som en guide for den roterende kutteren for å få jevne, rette kutt. Din kutt i lang, glatt bevegelser i stedet for hakkete, kort rygg-og-frem bevegelser.

•Plugg to firkanter av stoffet sammen med høyre side (utskrevne sider) av stoffet mot hverandre. Tråkle rundt sidene av rutene med en halv tomme inseam, forlate en 2-tommers åpning i en av sidene. Fjerne pinnene som du sy før de går under nålen; ellers kan du bryte en nål.

•Trim de innvendige sømmer ned til en fjerdedel av en tomme og kuttet hjørnene, være forsiktig med å skjære gjennom sømmene. Slå kvadrat høyre side gjennom 2-tommers åpningen.

•Spoon halv kopp tørkede lavendel inn på torget. Brett rå kantene på 2-tommers åpningen i halv tomme. Kjedemaske åpningen lukket.