Hvordan lage polstret gesimsen vinduet behandlinger

July 27

Hvordan lage polstret gesimsen vinduet behandlinger

Polstret vinduet gesimsen behandling er en fire sider tre boksen som er dekket med polstring og stoff og montert over toppen av et vindu. Vanligvis vil gesimsen dekke gardin stang og maskinvare, samt en del av vinduet trim. Boksen kan utvide hele veien til taket, det kan være formet i kurver eller det kan være veldig boxy og enkel. Stoffet brukes på gesimsen ofte plukker opp fargene på gardiner, men det kan være mer dekorativ eller mønstret hvis gardiner er vanlig. Bedre versjoner av boksen gesimsen er fullt isolert i hvitt stoff slik at de er attraktive fra undersiden.

Instruksjoner

•Measure bredden på vinduet utenfor vinduet trim. Legge til 8 inches denne bredden. Klipp en del av 1 av 6 tommers styret til denne lengden via en tabell så og merke dette forumet foran. (Bruk bredere styrene ønsker du høyere gesimsen.) Klipp en del av 1-av-6 tommers denne lengden pluss to ganger tykkelsen av tre og merke dette forumet toppen. (Tre målinger er ofte unøyaktig) Cut to 6-av-6 tommers firkanter.

•Plasser foran styret på tabellen opp på smale og lenge siden. Bruke en perle av lim til høyre nederst styret. Posisjon en 6-av-6-tommers firkanter mot dette og justert med foran. Spiker to likt mellomrom negler gjennom siden av plassen i slutten av foran styret. Gjenta på den andre siden. Du bør ha en U-form.

•Apply lim langs overkanten tynne sider og FRONT styret. Plasser toppen styret over tre styrene og justerer kantene. Spiker gjennom toppen styret i kantene av siden styrene og foran styret. Spiker hver 4 inches. Tørke av overflødig lim. og la limet tørke i 8 timer.

•Spray gesimsen boksen utvendig med limspray. Trykk 1-inch-thick skum til tre av de slik at 1 tomme overhangs foran. Trykk 1-inch-thick skum til tre av forsiden. Trim langs sidene og tilbake med en elektrisk kniv. Knytte en skum firkant på hver side og trim rundt kantene.

•Plasser dyne vatt stoff på tabellen. Plasser gesimsen boksen ansiktet ned og midtstilt på vatt. Pakk boksen på innsiden av boksen dekker tre pent. Stifter langs innsiden og klippe av eventuelle overskytende batting.

•Plasser fôr stoff på tabellen. Plasser gesimsen boksen ansiktet ned og midtstilt på stoffet. Pakk boksen på innsiden av boksen dekker tre pent. Stifter langs innsiden og klippe av eventuelle overskytende stoff.

•Plasser din Fullfør stoff med skjermsiden ned på tabellen. Stretch stoff til tilbake undersiden av boksen Start i midten. Stift hvert 1-2 inches. Arbeide jevnt og sjekke forsiden av gesimsen ofte for å sikre at det ikke er noen rynker. Pakk og brette sidene. Stifter stoffet på undersiden og klippe av eventuelle overskytende.

Tips og advarsler

  • Henge gesimsen med L-parentes jevnt fordelt over vinduet trim. Du kan forme gesimsen i buede former, buer, pedimenter eller andre design. Bare skjære figuren i 1-tommers tre bruke en gigg så.