Hvordan lage plenen møbler

June 27

Plenen møbler må være mer slitesterk enn vanlige møbler fordi det er utenfor og åpent for elementene. Skogen skal beskyttes og tekstiler belagt fordi mange ikke er laget for konstant utendørs bruk og direkte ultrafiolette stråler, ifølge nettstedet Platinum Homestaging. Mye eksponering får noen stoffer å svekkes. Mens din egen plen møbler kan kreve spesielle hensyn, lar det også deg tilpasse utendørs dekor og få akkurat typen møbler du ønsker.

Instruksjoner

•Design plenen møbler du trenger. Bestemme om patio seter, tabeller og/eller avføring kreves og velge størrelsene. Tre er en av de mest holdbare materialene for utendørs møbler, selv om det krever fortsatt en holdbar og værbestandige finish som ikke smitte over på klær og hud, ifølge nettstedet Toolbase. Velg et tre som cedar, sier nettsiden utendørs hagemøbler, fordi det er svært motstandsdyktig mot vær skade og forfall. Bestill tilstrekkelige mengder fra anerkjente tømmer kjøpmann for dine behov.

•Measure ut nødvendige stykker av tre med et målebånd og merket med en blyant. Hvis en tre plass kreves, for eksempel mål og skjær fire Trestykkene 28 inches lang, 4 inches bredt og 2 inches dypt, ifølge nettstedet Essortment. Hold tre i en skruestikke på en altmuligmann workbench og kuttet med en baufil for en rett finish. Legge bitene til en firkant og nagle sammen ved hjelp av en hammer og spiker. Bruk skruer hvis mer behagelig. Dette er stolen base. Legge til trelim skruer å forbedre stivhet.

•Skjære fire flere stykker av 2 x 4-tommers tre med en baufil til rundt 28 tommer i lengde. Disse vil gjøre stolen bena. Plasser én om gangen i hjørnene av base og knytte spiker eller galvanisert treskruer. Gjøre baksiden av stolen ved å plassere to tre stykker 15 inches lang, 2 inches dyp og 4 inches bredt på kantene av base med tre skruer. Krysse disse brikkene med tre 2 x 4-tommers tre stykker. Fest med tre skruer, ifølge nettstedet Essortment. Sand ekstremiteter av tre med sandpapir for å fjerne potensielle Splinter.

•Overflate tre med et beskyttende belegg. Toolbase nettstedet sier tre som ikke er beskyttet mister omtrent en fjerdedel av en tomme hver 100 år. Det gjør også en ubehagelig materiale for møbler. Bruk en pensel og maling åpen tre med en emalje lakk som gir en hard overflate som vil bære godt. Bruk to strøk, tynning maling for første strøk med vann før du legger til en annen.

•Kontroller møbler personlige i hagen din ved å legge puter og tekstiler. Velg stiler på forhånd og være forberedt på å bruke litt mer å få et slitesterkt stoff som ikke eller skades av ultrafiolette lyset, sier nettsiden Platinum Home Staging. Fest stoffer til tre bruker trelim.

•Gjenta etter behov for andre plenen møbler.

Tips og advarsler

  • Alltid så tre fra kroppen.
  • Bruk hansker når du håndterer grov tre som ennå ikke blitt pusset.
  • Bruk alltid beskyttende øye slitasje.