Hvordan lage plenen Decor

April 21

Du kan lage din egen plen dekor fra myk kobber rør og tråder av krystall prismer. Danner et tre med kobber rør og henge krystall tråder fra tuppen av hver gren for en lunefull tillegg til landskapet. Instruksjonene her viser hvordan å lage et tre som står tre fot høyt med syv grener. Du kan kjøpe alle forsyninger behøvde å gjøre treet på din lokale jernvarehandel. Crystal tråder er tilgjengelige fra nettbutikker.

Instruksjoner

•Measure og kuttet en 6 fot lengde på kobber rør. Lå det på en flat overflate og gjør det så det ikke vil rulle. Mål og sted markerer 1, 10, 15, 20, 25, 30 og 35 inches fra den ene enden. Bore 1/4-tommers hull rett gjennom kobber på hver av merkene.

•Measure og mark 11 inches og 21 inches fra den motsatte enden av slangen. Holde slangen i hånden over hullet på 36-tommers mark du boret i trinn 1. forsiktig kurve slangen til skjemaet på begynnelsen av en sirkel. Hold hendene på 21-tommers mark og 11 tommer mark og kurven slangen i frem til venstre, danner en åpen, bakover 6. Bøye den rette delen av rør under tommer boret hull slik at den er vinkelrett på den buede delen. Buet bakover 6 figuren er din base. Kurven den motsatte enden av slangen litt nedover til høyre.

•Skjære to seksjoner 20 tommer og 10 tommers kobber rør. Klipp en del av 15 tommer og en del av 12 tommers rør. Bore hull en tomme fra begge ender av hver inndeling. Kurven hver del litt. Dette er grenene av kobber plenen innredningen.

•Skjære syv 12 tommers deler av 16-gauge kobbertråd. Sett inn en del av wire gjennom hvert av hullene du boret i trinn 1. Fest delene to 20 tommers hull du boret på 35 inches og 30 inches på motsatt side av slangen av threading ledningen gjennom hullene i delene 20 tommer. Vikle ledningen tett for å sikre mindre delene til sentrum røret. Koble én av 10-tommers til hull boret på 25-tommers mark, på venstre side av slangen. Koble den 15-tommers delen til 20-tommers hullet, til venstre. Koble de resterende 10-tommers del til 15-tommers hullet, til høyre. Koble delen 12-tommers til 10-tommers hullet.

Stå et sted din kobber treet på behandlet tre basen. Foreta justeringer nødvendig slik at buet bunnen av kobber sitter flush på veden. Fest kobber til tre med fem kobber bukseseler.

•Separat krystall tråder i 12 tommers seksjoner. Nål nebbtangen hjelper deg med å åpne og lukke klippene mellom prismer.

•Skjære syv 6 tommers deler av 20-gauge kobbertråd. Fest 12 tommers krystall tråder tips av hver tree armen med å legge gnisten til din plen innredning. Klipp av eventuelle overskytende ledning.

Tips og advarsler

  • Henge tekopper, farget glass eller noe annet du ønsker å opprette forskjellige plenen innredning.
  • Bend og kurven kobber forsiktig så du ikke bøyes det.