Hvordan lage plast vann Tank hull

November 17

Pumper, ventiler og avløp krever at hull gjøres i en plast vanntank før installasjonen. Tanken sprekker rundt hullet, skade tanken fører feilaktig bore en plast vanntank. Reparere en sprakk eller skadet vanntank vil øke pengene som trengs til å fullføre et prosjekt. Bruke riktig verktøy og metoder vil tillate deg å bore noen størrelse hull i alle typer plast vanntank uten forårsaker skade skjøre vegger av tanken.

Instruksjoner

•Mark plasseringen av hullet på overflaten av tanken med merketråd maling. Bestemme størrelsen på hullet kreves for å installere din tilbehøret.

•Sikker riktig størrelse hullet så i chuck av en drill motor. Sted poenget med hullet så piloten bit på mark du gjort på overflaten av plast tanken. Trekke på avtrekkeren av boret sakte bore pilothull i akvariet veggen. Stoppe boring når pilothull trenger plast.

•Coat hullet så og på siden av plast tanken ved å sprøyte med vann fra en sprayflaske med vann-fylt.

•Drill i plast tanken med moderate trykk mens stadig sprøyte vann på området der hullet så gjør kontakt med plast tanken. Bruke lett trykk på håndtaket på drill når tennene av hull så er nesten gjennom akvariet veggen. Tre hull så fra tanken når du har fullført hullet.

•Sand kantene av boret hullet med 120-korns slipepapir fjerne plast partikler og skarpe kanter fra boret veggen av plast tanken.